TjänsterTelefonvägledning 30 min

Vägledning 30 minuter

Under 30 minuter vägleder jag dig via telefon i livets alla frågor. Ingen fråga är för liten eller för svår.
Innan betalning hittar vi en tid som passar genom att du sänder ett sms med ditt namn och din förfrågan till 0702509354

Pris 600:-

Telefonvägledning 45 min

Vägledning 45 minuter

Under 45 minuter vägleder jag dig via telefon i livets alla frågor. Ingen fråga är för liten eller för svår. Jag rekommenderar det här alternativet om du har mer än två frågor du funderar kring.
Innan betalning hittar vi en tid som passar genom att du sänder ett sms med ditt namn och din förfrågan till 0702509354

Pris 900:-

En fråga via mail

Sänd din fråga till mig via mejl och jag svarar så snart jag kan (vanligtvis inom 48 timmar). Väljer du detta alternativ är det viktigt att din fråga är tydlig och därför ber jag dig undvika ja och nej frågor.
Ett mycket bra alternativ för lite enklare frågeställningar.

Pris 300:-

Tre frågor via mail

Sänd dina 3 frågor till mig via mejl och jag svarar så snart jag kan
(vanligtvis inom 48 timmar). Det här är ett mycket bra alternativ för enklare frågeställningar som inte kräver djupare analys, men för bästa svar ber jag dig undvika ja och nej frågor.

Pris 500:-

Distanshealing 30 min

Distanshealing 30 min

Under ca 30 minuter sänder jag dig healing på distans. Metoden är lämplig för alla typer av obalanser, både psykiska och fysiska men bör aldrig ersätta läkarvård utan ska ses som ett kompliment till den traditionella medicinen. Innan betalning hittar vi en tid som passar genom att du sänder ett sms med ditt namn och din förfrågan till 0702509354

Pris 600:-

Distanshealing + Vägledning 60 min

Distanshealing 60 min

Under ca 30 minuter sänder jag dig healing på distans. Metoden är lämplig för alla typer av obalanser, både psykiska och fysiska men bör aldrig ersätta läkarvård utan ska ses som ett kompliment till den traditionella medicinen. Efter healingen samtalar vi sedan i 30 minuter över telefon. Innan betalning hittar vi en tid som passar genom att du sänder ett sms med ditt namn och din förfrågan till 0702509354

Pris 1200:-

Coachning för tvillingsjälar 30 min

Coachning 30 min

Under 30 minuter arbetar vi tillsammans för att klargöra de hinder och blockeringar som står i vägen för dig på din resa som tvillingsjäl. Din resa är alltid din resa och jag kan inte ta bort dina hinder, men det vi tillsammans kan göra är att belysa dem så du lättare kan förstå de svårigheter du möter på vägen fram och på det sättet få en mer harmonisk tillvaro och nå ett tillstånd av kravlös kärlek. Coachningen är till för både dig som ännu väntar på din tvillingsjäl eller dig som redan är i union.

Vänligen boka tid via sms till 0702509354 innan betalning

Pris 600:-

Coachning för tvillingsjälar 45 min

Coachning 45 min

Under 45 minuter arbetar vi tillsammans för att klargöra de hinder och blockeringar som står i vägen för dig på din resa som tvillingsjäl. Din resa är alltid din resa och jag kan inte ta bort dina hinder, men det vi tillsammans kan göra är att belysa dem så du lättare kan förstå de svårigheter du möter på vägen fram och på det sättet få en mer harmonisk tillvaro och nå ett tillstånd av kravlös kärlek. Coachningen är till för både dig som ännu väntar på din tvillingsjäl eller dig som redan är i union.

Vänligen boka tid via sms till 0702509354 innan betalning

Pris 900:-