Om företaget

Företagets resa

Vägskälet drivs av mig (Ulrika) sedan starten 2002 och till mig kommer man vanligtvis när man står inför ett vägskäl och känner sig osäker på om man är på rätt spår i livet eller inte. Jag har lång erfarenhet av både healing och tarotkort och använder min mediala förmåga som grund i allt arbete jag gör.
När jag arbetar tar mitt högre jag kontakt med ditt högre jag och sedan sker ett samspel mellan oss båda. All information om dig och ditt liv, både det som varit, det som är och det som kommer bär du i din själ, så egentligen gör jag inte något annat än att jag bekräftarMin personliga resa

1995 införskaffade jag mig som 23 åring min allra första tarotkortlek och även om jag hade varit intresserad av allt inom det esoteriska ända sedan början av 80-talet så var jag fram tills det inköpet helt ovetande om mina medfödda gåvor. Det var först då jag började ana att jag kunde ett och annat som inte alla andra kunde.
Idag vill jag säga till alla som är intresserade av det jag arbetar med att om det finns intresse så finns det talang, jag lovar!
Mellan 1995 och 2002 så pysslade jag med mina kort nästan dagligen och även om jag mot slutet av den perioden var ganska less eftersom jag inte upplevde någon direkt utveckling så kom jag ändå tillbaka till dem igen och igen. Jag kunde inte rå för det jag var helt enkelt galen i mina kort.
Så en dag så bestämde jag mig!! Aldrig mer skulle jag läsa i en bok om vad något kort eller någon

Tvillingsjälar

Har du en innerlig och oförklarlig längtan efter kärlek som du bär med dig hela tiden? Drömmer du om kärlek som omgivningen upplever som rena rama fantasierna? Känner du att andra har svårt att relatera till ditt kärlekstörstande?


Har du upplevt besvikelse efter besvikelse i kärlekslivet och känner att du alltid möter fel partner? Känner du inom dig att det finns en person någonstans därute som är ämnad för dig och att du inte kan bli lycklig förrän du hittat honom/henne?
Har du svårt för kärlekslöst beteende hos andra? Hör du dig uppmuntra andra att förlåta och vara medkännande och accepterande men har svårt att älska dig själv kravlöst?
Då kan du vara säker på att du är en tvillingsjäl på resa för att möta din ultimata kärlekspartner.