Om företaget

Företagets resa

Vägskälet drivs av mig (Ulrika) sedan starten 2002 och till mig kommer man vanligtvis när man står inför ett vägskäl och känner sig osäker på om man är på rätt spår i livet eller inte. Jag har lång erfarenhet av både healing och tarotkort och använder min mediala förmåga som grund i allt arbete jag gör.
När jag arbetar tar mitt högre jag kontakt med ditt högre jag och sedan sker ett samspel mellan oss båda. All information om dig och ditt liv, både det som varit, det som är och det som kommer bär du i din själ, så egentligen gör jag inte något annat än att jag bekräftar det du redan (inom dig) redan vet.
Du kan läsa mer om de tjänster jag erbjuder här!

Just nu växer Vägskälet så det knakar och kommer de närmsta två åren att utvecklas till något helt nytt men med bekanta inslag. Till att börja med vill jag presentera Helena som bloggerska hos mig. I framtiden kommer det även gå att boka tid för vägledning hos henne via Vägskälet.Min personliga resa

1995 införskaffade jag mig som 23 åring min allra första tarotkortlek och även om jag hade varit intresserad av allt inom det esoteriska ända sedan början av 80-talet så var jag fram tills det inköpet helt ovetande om mina medfödda gåvor. Det var först då jag började ana att jag kunde ett och annat som inte alla andra kunde.
Idag vill jag säga till alla som är intresserade av det jag arbetar med att om det finns intresse så finns det talang, jag lovar!
Mellan 1995 och 2002 så pysslade jag med mina kort nästan dagligen och även om jag mot slutet av den perioden var ganska less eftersom jag inte upplevde någon direkt utveckling så kom jag ändå tillbaka till dem igen och igen. Jag kunde inte rå för det jag var helt enkelt galen i mina kort.
Så en dag så bestämde jag mig!! Aldrig mer skulle jag läsa i en bok om vad något kort eller någon kortkombination betyder. Jag insåg plötsligt att jag vet vad det är jag ser bättre än någon annan och så åkte mina tarotböcker upp på hyllan och det var just det beslutet som gjorde att utvecklingen av min medialitet tog fart på riktigt.
Under den här perioden så började jag också förnimma saker i mina händer som jag själv trodde var en healingkraft, men när jag frågade runt bland vänner som var aktiva healers så fick jag aldrig någon bekräftelse på att det var så, fram till den dag jag mötte min fösta och enda mentor jag haft, Åsa Granskär som driver företaget Steget vidare . Hon tog en titt på mig och log och sa på sin mysiga norrländska:
-Jag ser att du har nyupptäckt healing i dina händer!!
Under det nästkommande året så var Åsa ett enormt stöd för mig då jag utvecklades i en otrolig fart och hon bekräftade för mig att det var mitt beslut att lägga bort alla böcker som var orsaken till just det. Jag gick en längre healingutbildning hos henne och även en auramålningsutbildning (där man lär sig se och tolka auror) och den 4:e December 2002 föddes sedan Vägskälet!

Tvillingsjälar

Har du en innerlig och oförklarlig längtan efter kärlek som du bär med dig hela tiden? Drömmer du om kärlek som omgivningen upplever som rena rama fantasierna? Känner du att andra har svårt att relatera till ditt kärlekstörstande?
Har du upplevt besvikelse efter besvikelse i kärlekslivet och känner att du alltid möter fel partner? Känner du inom dig att det finns en person någonstans därute som är ämnad för dig och att du inte kan bli lycklig förrän du hittat honom/henne?
Har du svårt för kärlekslöst beteende hos andra? Hör du dig uppmuntra andra att förlåta och vara medkännande och accepterande men har svårt att älska dig själv kravlöst?
Då kan du vara säker på att du är en tvillingsjäl på resa för att möta din ultimata kärlekspartner.
Tvillingsjälresan är unik för varje par men det finns många gemensamma nämnare och dynamiken mellan själarna är densamma. Att träffa sin tvillingsjäl och få leva med honom/henne är en enorm välsignelse men det är också väldigt intensivt och krävande för eftersom du möter dig själv i en annan hela tiden. Du kan aldrig gömma dig och att vara med någon som ständigt påminner dig om dina sår som behöver läkas kan vara väldigt smärtsamt emellanåt.
Befinner du dig på den här resan och känner behov av stöttning och vägledning så erbjuder jag coachning för just dig. Den är till hjälp både för dig som ännu inte träffat din tvillingsjäl och gör resan på egen hand för närvarande, eller om ni är i union men behöver mer förståelse för vad som pågår i er relation.
Jag är själv tvillingsjäl och i union med min älskade och har själv många års erfarenhet av processen som leder fram till återföreningen. Det är med egen praktisk erfarenhet och min medialitet som grund jag erbjuder coachning på din/er väg framåt.