Rådande energier just nu!

Rådande energier just nu!

december 14, 2021 6 av Ulrika Lembke

Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

§§§

Klockan är precis 3:33 då jag börjar skriva det här inlägget. Det har varit en väldigt underlig kväll och natt och jag har varit sömnlös för första gången på många månader. Jag funderar sällan på varför jag inte kan sova eftersom det inte brukar hjälpa insomningsprocessen, men i natt så gick jag ut på Facebook och skrollade bland inläggen och fick på en gång en tydlig bild av vad som är problemet. Flödet var lika fullt av hopp och glädje som sorg och förtvivlan. Det jag såg var människor som haft tillit länge som vacklade och andra som återfått hoppet. Som åskådare till det här så visades jag att det just nu är omöjligt att inte bli påverkad av båda energierna och det som är motsägelsefullt skapar kaos vilket kan orsaka bland annat sömnlöshet, oro och ångest.

§§§

Jag är påverkad för första gången av det som pågår på jorden. Under hela den här långa processen så har jag upplevt mig själv utanför allt tittandes in och i natt var jag med i det på riktigt för första gången. Är det så att du de senaste dagarna har reagerat på ett vis som är olikt dig? Är det så att du ser personer i din omgivning göra det? Det är saker som kommer upp till ytan för att synliggöras, belysas och transformeras. Det kan till och med vara så att du visar någon i din omgivning något om dem själva. Vi behöver förstå att alla tillstånd finns inom oss. Dömer du någon för ett speciellt beteende så är det mest troligt just så du själv kommer uppföra dig nu. Var inte rädd för att se det här. När vi förstår att vi är samma i grund och botten så upphör dömande i alla former till slut. Det är dit vi vill komma, det är där vi vill vara. Vi vill förstå och omfamna varandra i ljus och tillit men då behöver vi också beträda mörkret. Många tror fortfarande att mörkret härskar på jorden och leder i någon form av tävling, men det enda jag visas är ljuset. Inte för att mörkret inte finns där utan för att det är ljuset som bringar fram det mörka.

§§§

De här energierna kommer vara aktiva under några få dagar ser det ut som och hänger samman med den fullmåne som nu närmar sig. Se det du ser, om du dömer dig själv och andra så arbeta genast med förlåtelse. Du är människa och att vara människa innebär att acceptera att du inte är fullkomlig och att det finns saker inom dig som du inte vill kännas vid eller som du skäms över eller är rädd för att andra ska få se. Du är bra som du är, du är rent av fantastisk och vore det inte för de mörka skrymslen som finns inom oss så fanns det inget syfte med att vandra här på jorden. Vi har valt den här upplevelsen för att lära oss att se att allt pågår inom oss och det yttre speglar enbart upp vår egen bild av verkligheten. Livet är härligt så tänk på alla fina människor du älskar som du delar det här livet med. Det är det som är det viktiga. Fokusera på det när annat vill ta över så tappar du inte bort dig lika lätt.

Varm kram i vinternatten

We are one <3

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂