Veckans inspiration

Veckans inspiration

augusti 4, 2021 0 av Tova Pettersson

Vecka 31

Foto av Anna Shvets från Pexels

Vi inleder veckan med följande ord. Struktur, ordning, långsiktiga mål, stor utdelning.

***

Denna vecka är jag här för att berätta att det du går igenom just nu, det du kämpar för, jobbar mot eller tampas med är ett av dina steg mot långsiktiga resultat med fantastisk utdelning. Hur mycket vi än önskar att det var så är inte livet uppbyggt på ”quick fixes” men detta är en påminnelse till dig att följderna av det du låter växa fram med tiden också innebär stabilitet och trygghet. Föreställ dig att du sår ett frö, med rätt förutsättningar, omtanke och tid har det lilla, lilla fröet möjligheten att växa upp till ett stort kraftfullt träd.

***

Det är lätt att bli ivrig och otålig när man påbörjat något nytt, ett jobb, en relation eller ett projekt. Jag är i 9 av 10 fall helt för att kasta sig ut i det okända och satsa stort. Men i detta fallet vill jag säga att vara strukturerad, målinriktad, metodisk, koncentrerad och sansad är rätt väg att gå. Är du på väg att påbörja något nytt, exempelvis inom ett helt nytt yrke kan det vara klokt att börja smått, bekanta dig vid sidan av ditt nuvarande arbete. Räkna inte med att omedelbart få möjligheten att kunna försörja dig på ditt nya intresse. Håll det till en början på en hobbynivå, studera på egen hand, läs, ta i kontakt med andra som arbetar inom detta område och leta inspiration.

***

Tusen tack för att du tog dig tiden att läsa veckans inspiration! Hoppas du fann det givande. Ha en fantastisk vecka!

Följ och gilla oss gärna 🙂