Veckans Orakel v31 2021

Veckans Orakel v31 2021

augusti 2, 2021 0 av Ulrika Lembke

Photo by James Wheeler from Pexels

§§§

Jag sitter här och funderar på vad drömmar är gjorda av och kommer fram till att det är så magiskt att vi tack vare vad vi bestämde innan vi kom till den här platsen (jorden) faktiskt bestämde vad vi skulle göra och att det i våra celler/själ ligger lagrat där så vi inte ska glömma. Den längtan vi har är vad vi ska använda för att nå våra mål. Det är bara viktigt att påminna sig om att det vi längtar och drömmer om faktiskt är vårat ultimata mål.

§§§

Nu är vi snart framme vid Lejonportalen och den stund på året då vi får starkare kontakt med vår själ och universum. En möjlighet öppnar sig för att minnas var vi kom ifrån och varför vi kom hit den här gången. Portalen ger oss kraft att agera utifrån vårt hjärtas längtan istället för vår idé om vad som ”borde” göras. Vi alla är här för vår egen skull, för att vi valt det. Den väg vi valt är unik för oss och ser olika ut för alla men vi kan följas åt tillsammans och hjälpa varandra. Finnas där som stöd i både medvind och motvind. Vi kan börja agera som om alla som vandrar på jorden är värdefulla oavsett vad de väljer att göra med sin tid här. Gå din egen väg, följ dina drömmar och vid regnbågens slut kommer du hitta din kruka med guld, jag lovar <3

§§§

Här kommer veckans orakel för vecka 31, plus videon om Lejonportalen om du missat den. Jag kommer också göra fördjupningen tillgänglig för alla den här veckan så du som är nyfiken på vad vi sysslar med där kan få se!

Varm augustikram med magiska inslag

//Ulrika

§§§
Följ och gilla oss gärna 🙂