1000 saker sker samtidigt

1000 saker sker samtidigt

juli 22, 2021 2 av Ulrika Lembke

Photo by Sergey Katyshkin from Pexels

§§§

Det är ett enormt skifte som pågår med hela mänskligheten och om man är en känslig person så kan det här upplevas extremt utmattande och förvirrande. Jag har fått se bilder de senaste dagarna om hur vi rensar ur vårat system i olika nivåer (dimensioner) samtidigt och av den här processen så kan vi uppleva en enorm trötthet (vid sidan av värmen som också gör oss trötta) huvudvärk, låg energi och förlust av glädje och inspiration och även en känsla av att tappa kursen helt. Har du glömt bort vad som gör livet värt att leva så oroa dig inte. Det är temporärt.

§§§

Försök att påminna dig olika perioder i livet då dessa känslor och upplevelser var en del av din vardag så kan du lättare låta dessa saker passera ur systemet. Acceptera och omfamna alla känslor även om de är extremt negativa och säg högt för dig själv att det är skönt att äntligen bli av med de här tunga energierna. Varför kommer de igen då? Vi har ju redan upplevt dem. Jo därför att då det begav sig så fanns en svårighet att acceptera och det gjorde att känslorna lagrades i cellerna. När vi accepterar det vi känner så passerar känslan bara genom cellerna och får inte fäste, det är därför acceptans är så viktigt för helandeprocessen. Så nu kommer känslorna tillbaka igen genom den här reningen vi genomgår och den här gången ges vi möjligheten att befria oss för gott (om vi har tur).

§§§

Energier är ständigt i rörelse. Ingenting står still, så kan vi bara förhålla oss till våra känslor utan att fästa oss vid dem så kommer livet kännas enklare att leva. Du är inte dina känslor <3 du känner dem bara. Ingenting har någon betydelse om vi inte lägger till en betydelse. Allt bara är! Skulle det inte vara skönt att stanna där allt bara är? Det är fullt möjligt genom att acceptera det du känner. Jag skulle så gärna vilja skriva att det är enkelt men jag ändrar det till IBLAND är det enkelt och ibland får man jobba lite hårdare för det men till sist kan vi till och med göra det till en vana så ge inte upp.

Jag önskar dig en fortsatt fin sommar och påminner om veckans orakel och den nya fullmåneläggningen som hade premiär idag

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂