Veckans inspiration

Veckans inspiration

juli 12, 2021 0 av Tova Pettersson

Vecka 28

Lyssna till din intuition och lita på ditt omdöme. När du känner sig vilsen är det lätt att börja tvivla på dig själv och i perioder där du upplever att det som pågår inom dig inte verkar stämma överens med verkligheten är det viktigare än någonsin att du vågar lita på att det du känner är sanning. Missförstå mig rätt det är oftast ingen enkel match och det är lätt att misstro sig själv och utgå ifrån att det är egot som talar, inte intuition, när det rör sådant som stämmer överens med våra önskningar.

Jag ställdes inför denna typen av situation för några år sedan. Min intuition talade om för mig precis hur saker och ting låg till. Jag vet inte om jag någonsin upplevt min intuition så stark, varken tidigare eller senare. Trots den starka känslan fick jag den ständigt motbevisad under en väldigt lång period och jag kämpade hårt för att fortsätta lita på mig själv men till slut brast tilliten jag hade till mig själv och något gick sönder. Månader senare blev allt av det jag känt under denna period bekräftat, plötsligt var allt det jag så länge varit så säker på sant. Jag hade haft rätt hela tiden. Men tyvärr räckte inte det för att återställa det som var trasigt. Tre år senare har jag fortfarande stora problem att lita på min intuition i situationer som påvekar mig känslomässigt. Innan detta drabbade mig hade jag en självklar relation till min intuition och jag tvivlade aldrig på mitt egna omdöme vilket har inneburit för mig att jag inte längre känner igen mig själv.

Med stark tillit till sin intuition kommer också starkt självförtroende, trygghet och god självkänsla. Är dessa komponenter inte inte självklara är det inte konstigt om du känner dig vilsen. Känner du igen dig är det dags att du återupptar kontrollen över ditt liv och börjar jobba för att stärka relationen mellan dig och din intuition. Jag skulle vilja jämföra stark intuition med en superkraft. Du har fötts med en gåva som kan göra livet både mer spännande och enklare och det är självklart att det skall användas till din fördel.

Tack för denna vecka! Jag önskar dig en fantastisk dag <3

Följ och gilla oss gärna 🙂