Nymåne i Kräftan 10/7 2021

Nymåne i Kräftan 10/7 2021

juli 10, 2021 0 av Ulrika Lembke

Photo by JESSICA TICOZZELLI from Pexels

§§§

Livet är sannerligen magiskt. När man befinner sig på en plats där man dessutom kan se och uppskatta det så är det ju ännu bättre eller vad säger ni? Det är mycket som visar på att livet är på din sida nu så om du av någon anledning inte känner så för att inget är som du vill och tycker att det ska vara så vill jag påminna dig om att tänka på att universums plan för dig är större och bättre än den du själv kan tänka ut så jobba på din tillit nu.

§§§

Ett sätt att göra det är att försöka se livet ur ett litet barns perspektiv. Barn tänker inte på morgondagen, oftast tänker de inte ens på vad som händer lite senare för de har fullt upp att leva och uppskatta det som finns mitt framför näsan. Ju mer man kan lära sig att göra det och verkligen känna sann tacksamhet, ju mer kommer livet ge dig att vara tacksam över. Vi vet redan det här såklart, men det tål att upprepas för minnet är inte alltid vad det borde vara.

§§§

Veckans kort är 10 i mynt. För mig personligen är det ett av tarotlekens mest positiva energier. Du har så mycket att glädjas över att du bara måste dela med dig till din omgivning. Vad det än må vara du har i ditt liv så lovar jag dig att det finns någon därute som önskar att de hade just det du har. Kanske känner du själv så emellanåt? Vi är människor och det är mänskligt att uppleva avundsjuka. Under närmare 20 år önskade jag att jag hade fått vara frisk så jag kunde orka leva ett aktivt liv och emellanåt kände jag djup avund för de som jag tyckte bara tog det för givet, men vet ni en sak? Nu när jag är frisk igen så känner jag en tacksamhet för min hälsa som jag aldrig gjort utan de erfarenheter jag har av sjukdom. Allt vi får uppleva i livet är en välsignelse, det gäller bara att försöka se det.

§§§

Minns du din barndoms somrar? Smultron, kullerbyttor i gräset och sand emellan tårna <3 Det är så sommaren ska upplevas, tycker ni inte det? Den här sommaren känns lite extra bra om man bara känner efter noga. Livet är sannerligen magiskt!

Saft med bulle och picknick på stranden <3

//Ulrika

Till alla ljusarbetare så finns även en video med tolkningar för de maskulina och de feminina energierna ute nu

https://youtu.be/yc0AI4kfmBg

Följ och gilla oss gärna 🙂