Veckans inspiration

Veckans inspiration

juli 4, 2021 2 av Tova Pettersson

Vecka 27

Hej alla fantastiska läsare! Jag undrar om jag är ensam om upplevelsen att veckorna flyger förbi i rasande fart. Tyckte precis vi hade elva-gradigt aprilväder utanför fönstret. Men nu sitter jag här, klockan 20:30, solen är påväg att försvinna bort bakom träden, himlen är blåare än någonsin och det doftar ljuvligt av sommar. Det är dessa stunder som gör livet sådär extra underbart att leva. Ibland krävs det inte mer än doften av nyklippt gräs, en ljummen sommarbris eller en skål med söta jordgubbar för att känna att man har precis allt man kan önska.

***

Inför denna veckas inlägg fick jag återigen ta lite hjälp av korten. Efter att själv irrat runt i en dammoln av förvillelse under en tid har det här med att vägleda och inspirera känts som helt fel sysselsättning och de senaste veckorna har passerat med en hel del motstånd. Men jag upplever att vägen framför mig sakteligen börjat klarna upp och jag känner mig något mer mentalt stabil och som grädde på moset kan jag meddela att kortet jag drog inför veckans inspiration avslöjade att vi har en helt fantastisk tid framför oss. Nu kommer äntligen belöningen för allt hårt arbete. För dig som ännu inte fått ledigt för sommaren vill jag bara säga att wow vilken semester du har att se fram emot!

***

Oavsett i vilken form din belöning kommer i se till att njuta ordentligt och låt dig omfamnas av allt det härliga. Det kan innebära att du få se fina resultat av något du kämpat med länge som ett projekt eller mental hälsa. Du kanske äntligen får tid över till sådant du längtat efter att få göra eller så flyter livet bara på för ett tag. Luta dig tillbaka och njut. Du är så värd det här, så ta emot rakryggad och var stolt för du är fantastisk.

***

Som att belöningen inte vore nog! Nu är också en period med stark inspiration påväg åt ditt håll, framförallt gällande studier och nya intressen. Det är en jättebra tid att skaffa sig nya hobbys och grotta ned sig i specifika områden, ta ide till verklighet, utveckla och genomföra projekt. Under de följande veckorna står också framtidsplanering högt på radarn, det gäller långsiktig planering såsom flytt, stor renovering, längre resor, utbildning, yrkesspecieliserieng, expansion inom företag och internationella samarbeten.

***

Tack för ännu en vecka, njut av livet och inspireras av andra! Ha en fantastisk vecka 27! Om du uppskattar mina inlägg lämna jättegärna en kommentar, det betyder otroligt mycket och inspirerar mig att fortsätta<3

Följ och gilla oss gärna 🙂