Veckans inspiration

Veckans inspiration

juni 28, 2021 0 av Tova Pettersson

Vecka 26

Foto av Moose Photos från Pexels

Veckans budskap lyder ”det finns ingenting att oroa sig för”.

***

Oavsett vad som snurrar i dina tankar just nu vill jag att du ska veta att oavsett vad som händer blir det precis som det ska. Har du under en längre tid gått och väntat på på svar, kanske har du sökt ett nytt jobb eller lagt ett bud på ditt drömhus och hoppats intensivt på att få det där jobbet eller vinna budgivningen. Oavsett vad du går och väntar på känns det som det allra viktigaste i ditt liv just nu. Blir det inte som du har hoppats kommer du bli besviken, kanske till och med ledsen och arg. När allt du vill här och nu är att förändra din livssituation och samtidigt upplever att universum sätter käppar i hjulet för dig kom ihåg att du har många fantastiska saker som väntar på dig och att detta inte var rätt för dig betyder att det kommer något ännu mer fantastiskt längre fram.

***

Av egen erfarenhet vet jag hur svårt det är att lita på att allt blir precis som det ska och att framtiden har underbara ting planerade för dig. Du är säker på att du vet vad du vill och behöver just nu i denna stund och rent biologiskt är det som är menat att ske senare helt ointressant när du tror att du vet vad du vill. Egot blir besviket, frustrerat, desperat och känner sig orättvist behandlat. Det är okej…visst det är ingen fröjd att befinna sig i den känslan, varken för dig eller dem i din omgivning men det är en naturlig del av livet. En dag vaknar du upp och den jobbiga känslan är borta och du vågar återigen lita på att storartade möjligheter väntar på att få blotta sig inför dig.

***

En påminnelse! Kämpa inte emot, låt känslorna komma, tillfredställ egot en stund och låt kroppen processa det hela. Detta kommer göra att vägen mot acceptans blir betydligt kortare vilket gör att du kan gå vidare fortare.

Följ och gilla oss gärna 🙂