Veckans Orakel v24 2021

Veckans Orakel v24 2021

juni 13, 2021 0 av Ulrika Lembke

§§§

Sommar, sommar, sommar! Halva året har strax passerat och vi är nu inne i den underbara sommaren. Jag vaknar på nätterna och har svårt att somna om och jag tror inte jag är ensam. Det är intressant att jag pratar om solförmörkelsen som redan varit i den här veckans orakel. Jag spelade visserligen in den två dagar innan förmörkelsen men den här retrogradperioden har påverkat mig extremt starkt och jag har fått mig ett gott skratt mer än en gång på grund av det. Jag hoppas ni har lite överseende med mig!

§§§

Energierna just nu är fantastiska. De är ljusa, hoppfulla och väldigt energiska. Solförmörkelsen som var stod i konjunktion med Merkurius som ännu är retrograd till den 22/6, så dagen efter sommarsolståndet så kommer vi åter igen se klarare på det som idag är lite smådimmigt. Men veckans orakel nu då, vad ser jag och känner jag om den kommande veckan? Jag känner att det vi går igenom just nu följer oss en lång tid framåt, kanske så långt som till slutet av året, men för de allra flesta i alla fall fram till slutet av sommaren. Jag ser oss alla gå i en korridor, en väldigt ljus och tilltalande korridor, som är full av dörrar som står på glänt. Vi passerar dörrarna och kikar nyfiket in i några av dem men vissa passerar vi utan att ens reflektera. Det här visar mig att vi kommer under den närmaste tiden presenteras många nya möjligheter men alla kommer inte intressera oss. Vi kommer göra val under det närmaste halvåret som leder oss i en helt ny riktning, men inom vilket område i livet kommer vara olika för oss alla och valen kommer påverka våra liv så långt fram som 19 år.

§§§

Det här är ju något som sker vid varje sol och månförmörkelse, men under alla år jag tolkat energierna så har jag inte upplevt något liknande detta. Vi står sannerligen i ett stort skifte för hela mänskligheten och mer spännande än såhär kan det nästan inte bli, eller vad säger ni?

Vill du veta vad korten visade så finns videon här nedan, annars ses vi här snart igen

Friska sommarkramar 🙂

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂