Veckans inspiration

Veckans inspiration

maj 31, 2021 0 av Tova Pettersson

Vecka 22

Bild: Foto av Pok Rie från Pexels

Den sensate veckan har varit mycket speciellt för mig på flera olika sätt vilket har gjort att många av mina rutiner naturligt blivit åsidosatta. Det är tydligt att jag under den senaste veckan stigit in i en helt ny del av livsfasen jag befinner mig i för tillfället. Det har stundvis kännas mycket förvirrande och jag har kommit i kontakt med många rädslor som länge legat i vila hos mig. Men det har också varit en mycket lärorik vecka fylld av glädje och kärlek. Veckans inspiration blir denna vecka kortare än vanligt men den kändes viktigt för mig att ändå få ge er något meningsfullt som start på veckan.

***

Idag vill jag uppmärksamma du är precis på den plats du är menad att vara. Allt är okej och det finns ingenting att oroa sig för. Kärleken lyser starkt omkring dig just nu och du har många i din omgivning som bryr sig mycket om dig även om det kanske inte alltid verkar så.

***

Tiden precis innan sommaren är för många ganska känslosam. Vi har kommit till sista sidan på ett långt och intensivt kapitel och dimman framför oss börjar äntligen att klarna upp. Spänningar börjar släppa vilket helt naturligt påverkar vårt emotionella tillstånd. Som förälder är detta en tid då vi påminns om hur tiden bara rusar fram och hur fort våra barn växer. Är de redan påväg ifrån oss? Skolavslutningar, student och examen…slutet på något stort och början på något nytt. Oavsett var vi befinner och och vad vi går igenom är tiden vi har framför oss genomsyrad med kärlek. Låt oss andas in och omfamnas av allt det vackra som komma skall.

***

Jag önskar er en underbar vecka!

Följ och gilla oss gärna 🙂