Veckans Orakel v22 2021

Veckans Orakel v22 2021

maj 30, 2021 0 av Ulrika Lembke

Foto: Ulrika Lembke

§§§

Jag sitter och lyssnar på tornseglarna utanför mitt hus och alla andra underbara fåglar som förgyller min vår, men hur fantastiskt det än är så kan jag inte låta bli att längta efter sensommarkvällar, nakenbad och gräshopporna i det höga gräset. Solen skiner men vindarna är iskalla. Klockan är 9:00 och ändå vill jag inte sätta mig ute med mitt kaffe. Jag har till och med fått lite nackspärr från min utesittning igår känner jag. Så vad är det med den här smågnälliga energin? Är det vad vi möter nu eller är det bara mitt?

§§§

När jag tittar på det närmre så känner jag att vi alla sätter våra liv under lupp. Granskar in i minsta detalj och ifrågasätter det som känns det minsta fel. Ska det inte gå att korrigera här lite ändå? Det känns lite som om jag försöker bädda sängen i lumpen (även om jag inte gjort militärtjänst) Jag vill att det ska vara fritt från skrynklor och iskalla vindar på morgonen känns som en sån skrynkla så stor att den till och med skapar obehag i sängen.

§§§

Det här är väldigt olikt mig så jag kan inte låta bli att titta på dagens planetställningar och när jag ser att månen är i konjunktion med pluto och solen är i konjunktion med norra månnoden så blev det kristallklart genast. Självklart ska vi inte bli för bekväma och nöjda, då upphör vi att sträva framåt och vi ska ju ändå ta till vara tiden här på jorden på bästa sätt eller hur. Samtidigt så pustar jag ut för det är ju så att både solen och månen rör sig snabbt på himlavalvet så det här detaljfokuset kommer strax att upphöra igen och jag kan gå tillbaka till att känna mig nöjd igen 😉 Det här är också något jag pratar lite om i veckans video och vill du se den så finns den här nedan som vanligt. Fördjupningen hittar du under communityfliken som vanligt.

Försöker njuta av den kyliga soliga morgonen,

//Ulrika

§§§

Följ och gilla oss gärna 🙂