Veckans Orakel v19 2021

Veckans Orakel v19 2021

maj 9, 2021 0 av Ulrika Lembke

Bild: Ulrika Lembke

§§§

Det börjar äntligen kännas som vår. Visst är det kyligt fortfarande men det är i alla fall mer än fem plusgrader. Jag hörde att det var medelhavsvärme på väg upp till oss. Oj vad jag ska passa på att njuta när den kommer. Hela min kropp längtar efter solvarm hud. Ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag sommaren.

§§§

När jag tonar in på energierna den här veckan så känns den lite som ordning och reda och ett behov av att ta tag i livet och sortera lite. Kanske även bland våra tankar och inre oro. Ta din tid om du känner dig stressad för jag upplever att vi får den tid vi behöver. Vet du vad du vill och var du är på väg så lägg ifrån dig dina rädslor och kör!! Du vet vad du gör! du fixar det här!!

§§§

Är det så att du längtar efter gemenskap eller samarbeten med andra så kan det bli verklighet i det närmaste. Det är som att det även finns så stark attraktionskraft tillgänglig för oss alla nu och att det för människor samman som hör ihop. Hela maj månad känns som en magisk tid. De normala reglerna gäller inte nu, det är som att vi har en dörr öppen till vad vi än vill ha! Det känns som att det omöjliga är självklart och plötsligt avlägsnas alla hinder som vi nyss tyckte var oöverstigliga. Det ska bli spännande att se tillbaka på den här tiden om en månad eller två. Det är först då vi kommer förstå exakt vad det var vi manifesterade med den här energin.

§§§

Vill du ha lite mer detaljerad information om veckans energier så finns det här nedanför!

Lev livet!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂