Veckans Orakel v18 2021

Veckans Orakel v18 2021

maj 2, 2021 0 av Ulrika Lembke

Bild från Pexels.com

§§§

Det är söndag och jag sitter i soffan med en kopp varmt vatten och lyssnar på veckans orakel. Mycket tankar och funderingar dyker upp hos mig just nu. Kan det vara så att vi skakas i grunden för att vi ska våga sätta upp helt nya mål? Kan det vara så att insikter och inspiration blir så kraftfulla att vi måste ge upp allt det vi byggt upp fram till nu för att gå en helt ny väg? Eller är det kanske så att vi ska börja om från början på något vi jobbat på under en längre tid.

§§§

Vi kommer arbeta med en otrolig övertygelse den närmaste tiden. Mycket energi finns tillgänglig och naturligtvis ska vi försöka göra det bästa av det. Det är kanske våren som kommer med den här nystartskänslan och får oss ur dvala så vi piggnar till på riktigt. En sak är i alla fall säker och det är att oavsett var livet vill leda oss nu så är det för att vi ska veta med övertygelse att vi är på rätt väg och om det visar sig att vi inte är det så kan vi nu ändra kurs med lätthet.

§§§

Misströsta inte om det känns som att du gått en omväg för inget sker någonsin i onödan. Vi behöver dessa avstickare för att möta människor, lära oss nya saker och komma till förståelse med vår inre sanning. Vi kommer inte fram dit vi ska precis så som vi trott. Vi kommer dit vi ska precis så som det var tänkt. Det är ju inte målet som är syftet, det är resan. Den här energin vill också att vi rör på oss så på vilket sätt vill du röra på dig? Vill du träna? Vill du resa? Vill du flytta? Eller vill du möblera om kanske? När vi flyttar runt saker så förändras energin så efter en om-möblering så kan det hända att du plötsligt ser klart på vad mer det är du skulle vilja förändra. Det finns många sätt att bli medveten. Välj det som passar dig bäst och det du känner dig mest attraherad av. Och en sista påminnelse från mig: ALLT är möjligt!!

§§§

Vill du ha ännu lite mer om nästa veckas energier? Då har du veckans orakel som vanligt här nedan! Jag lämnar dig med fågelkvitter och värme i mitt hjärta tills vi ses igen!

//Ulrika

Vill du bli medlem på min youtube kanal för att få tillgång till ytterligare material? Klicka här!

Följ och gilla oss gärna 🙂