Veckans Orakel v17 2021

Veckans Orakel v17 2021

april 25, 2021 0 av Ulrika Lembke

Photo by Simon Berger from Pexels

§§§

Som ni har märkt så lägger jag inte ut blogginlägg lika ofta som tidigare…. även här har jag haft en lång semester, men förhoppningsvis så är det ändring på det nu. Jag arbetar flitigt med att skaffa mig nya mer produktiva rutiner så att allt inte hopar sig i en hög innan jag tar tag i det. Jag är fortfarande inte helt återställd efter den där lömska virusinfektionen. Jag har ofta huvudvärk och blir trött, hostar en del och har väldigt dåligt lukt och smaksinne fortfarande, men som jag sagt tidigare så är jag ändå på bättringsvägen.

§§§

Jag har sen den stora glädjen att presentera en nyhet på gång här på sidan. Tova Pettersson kommer börja blogga här och lägga ut budskap. Är ni intresserade av det (det hoppas jag ni är för hon är fantastisk) så tipsar jag er om att prenumerera på bloggen så ni inte missar några inlägg. De kommer inte så ofta så ni slipper känna er spammade. Tova är en tjej med otroligt stark intuition, hon är en gammal själ och har väldigt fina gåvor med sig till jorden. Jag hoppas ni kommer få mycket glädje av hennes inspirationer.

Tova

Så över till veckans enerergier. De är härliga, upplyftande och helande. Veckans kort är Måttfullheten så energierna råder oss till att ha balans och tålamod och ge oss själv och andra tid. Det är kanske dags att se över sin inställning till saker och ting den här veckan. Hur är det egentligen? Gör du livet lite mörkare och tyngre genom att gå och klaga tyst för dig själv, eller högt inför andra kanske till och med? Det vi fokuserar på växer så fokusera på det du vill ha 😉

§§§

Jag ser solsken och regnbågar när jag skriver det här inlägget så vi kan vänta oss att önskningar kommer gå i uppfyllelse och att glada tider kommer om det just nu är tufft. Ge inte upp, du är starkare än du tror och jag lovar dig att när det vänder så blir det bättre än du ens vågat drömma om. Ge den du älskar lite extra uppmärksamhet den här veckan så tror jag det kommer mångfalt tillbaka. Jag upplevde väldigt stark energi när jag tolkade den här veckans energier och det kom även fram tydligt i fördjupningen.

§§§

Är det så att du har funderat på att bli medlem på min youtube kanal men ännu inte förstått hur det fungerar? Då vill jag hjälpa dig lite på traven. Skaffa ett konto på youtube och logga in på det, klicka sedan på länken här nedanför så kommer du till platsen där du kan välja vilket steg du vill delta på. Det första ger inga övriga förmåner än att du kan chatta under mina livsändningar och den nivån är till alla er som vill stötta mig i det jag redan gör. Nivå två ger er fördjupningar på veckans orakel varje vecka plus informationsvideos om olika spirituella ämnen och nivå tre ger dig förutom det från de tidigare nivåerna även tvillingsjälläggningar två gånger i månaden plus informationsvideos och livesändningar med frågor och svar, Jag är otroligt tacksam för alla som redan har gått med och jag säger hjärtligt välkommen till dig som kommer som ny.

https://www.youtube.com/channel/UCMQMEk0Ih1dr5qdbhY-krTA/join

§§§

Den här veckan har jag också spelat in en video om skillnaden mellan själsfränder och tvillingsjälar. Den är skapad för mina medlemmar men jag delar den till alla för att ge er andra en inblick i vad det är för typ av material jag delar till mina jordänglar och ljusarbetare. Den videon hittar ni med länken här nedanför. Vi ses i veckans orakel och glöm inte att det är fullmåne på tisdag och självklart en livesändning med den!

https://youtu.be/8sgEJSJnrQM

Varmaste vårkramen i snöstorm

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂