Veckans Orakel v13 och Fullmåne i Vågen 28/3 2021

Veckans Orakel v13 och Fullmåne i Vågen 28/3 2021

mars 28, 2021 0 av Ulrika Lembke

Photo by Karolina Grabowska from Pexels

§§§

Åh du ljuva söndag. Idag regnar det utanför mitt fönster då jag sitter här och planerar för livesändningen i eftermiddag. Kl 16:00 är ni välkomna in på min YouTube kanal för att vara med på den. Hoppas vi blir många! Jag vet inte vad ni tycker om regn och rusk, men det är faktiskt ett av mina favoritväder. Även skatan utanför som kraxar högljutt är en av mina favoritfåglar. Jag har ett par i närheten som brukar besöka mig tidig vår innan de sätter igång med att bygga sitt bo. Sen ser jag dem inte så mycket längre tyvärr, men jag är glad att de kommer varje vår ändå.

§§§

Hur blir vår vecka då? Jo helt fantasisk faktiskt. Visst finns det en risk för att vi känner oss överväldigade den här veckan både av ansvar och känslor, men vi har allt vad som krävs för att ro allt vi behöver i land. Skapa dig bättre rutiner och strategier för att nå dina mål och använd de idéer som dyker upp i praktiken. Gör något bra av det du har i händerna annars kan det finnas en risk för handlingsförlamning. Prinsessa i svärd är den energi som vi har till vårt förfogande hela veckan och hon är optimistisk och väldigt idérik och hon kan även komma med positiva budskap. Kanske kommer ett efterlängtat besked till dig den här veckan. Håll öronen spetsade för vad människor i din omgivning säger för det svar du söker kanske finns hos någon annan än dig själv. Vårt liv kantas ju av jordänglar bara vi är lite uppmärksamma.

§§§

Sen vill jag ju också passa på att önska er alla en Glad Påsk också om ni brukar fira den. Jag tar varje tillfälle att få äta Jansson så självklart firar jag Påsk! Och så är det ju tradition att måla och knocka ägg också såklart. Jag vinner faktiskt för det mesta i den tävlingen så det är kanske lite av en talang jag har 😉

§§§

Har du funderat på att bli medlem på min kanal men ännu inte hittat vägen dit så kan du följa länken här nedan. För att bli medlem krävs att du är inloggad på ditt googlekonto annars fungerar inte länken som den ska, men efter det så är instruktionerna enkla. Vill du läsa lite mer om vad som ingår så kan du göra det under fliken medlemskap på min YouTube kanal. Som Jordängel får du fördjupning på veckans orakel varje vecka plus olika informations videos med andlig inriktning. Är du intresserad av tvillingsjälar och tvillingsjälresan så är det Ljusarbetare du vill bli, där vi lägger ämnet under lupp och jag ger svar på alla era frågor i ämnet.

https://www.youtube.com/channel/UCMQMEk0Ih1dr5qdbhY-krTA/join

§§§

Jag önskar er alla en härlig vecka och en riktigt Glad Påsk!!

Följ och gilla oss gärna 🙂