Veckans Orakel v1 2021

Veckans Orakel v1 2021

januari 3, 2021 17 av Ulrika Lembke

§§§

Tänk att vi redan är inne i ett nytt år. Det är som att tiden bara rusat förbi och jag knappt hunnit reflektera över vad som faktiskt hänt den senaste tiden. På grund av detta så kände jag att jag verkligen behöver tänka och känna efter nu under ledigheten. Vad inspirerar mig? Vad ger glädje och energi? Vad har jag för vattenhål där jag fyller på mina depåer? Och jag kunde inte svara på dessa frågor hur mycket jag än försökte. Nu är det inte så att jag tänker sluta göra videos, det är inte vad jag tänker idag, men jag behöver hitta glöden igen. Kanske behöver jag ändra format till något enklare. Just nu vet jag faktiskt inte men den här veckan så fanns ingen energi eller lust alls till att skapa så jag bestämde mig att lyssna på det och låta bli! Att ta hand om mig själv och se mina behov har varit ett tema för mig 2020 och att börja året med att verkligen lyssna inåt och svara an på det känns som det absolut rätta att göra! Jag hoppas ni också kan ge er själva den kärlek och omtanke ni behöver för det är ni sannerligen värda.

§§§

Det som var intressant när jag sen bestämde mig för att göra en veckans orakel i textform och la ut korten var hur tydligt budskapet var när det gäller just att inte veta just nu och att det faktum att man inte vet kan skapa rädslor och ångest inför framtiden. Det som kändes självklart för en vecka sedan känns plötsligt helt fel och nästan som en illusion, som om man lurat sig själv på något sätt, men det har vi inte, så var inte orolig. Energierna den här veckan väcker min nyfikenhet. Nya saker kommer in som kan få oss att vilja förkasta allt annat för stunden. Det är dock inte den bästa strategin. Försök att vara lite eftertänksam och ge dig själv tid i den här energin. Ödet stiger in med annat i beredskap än du trott och det är livgivande och spännande, men om du tänker att ja, vad roligt, nu behöver jag inte ta tag i det där jobbiga som pockar på så tänk på att det jobbiga, vad det än är, det försvinner ingenstans.

§§§

Det ligger mycket aktivitet på internet och över telefon den här veckan. Samtal med olika personer eller en och samma som får dig att förstå hur viktigt det är att vara med människor som befinner sig på samma våglängd som du själv. Du tänker på någon som förstår dig, som du inte behöver förklara dig för, någon du kanske inte haft kontakt med på ett tag. Har det funnits osämja så reder det ut sig inom en snar framtid, om inte den här veckan så inom de närmaste två månaderna i alla fall. En underliggande stress över materiella frågor kan påverka sinnestämningen och kanske dämpa dig lite i glädjen för det nya som visar sig nu. Försök att ordna upp dina förehavanden så fort du kan så du inte behöver gå med det i tankarna.

§§§

En tvilling, våg eller vattuman har fångat ditt intresse eller gör dig uppmärksam på dig själv och var du står och var du vill ta vägen. Är du där du vill vara i livet? Vad är dina planer för det kommande året? Det är underligt hur energin kan skifta så från en dag till en annan men faktum är att numerologiskt så har vi nu passerat in i femmans år. Ett år fullt av förändringar, rörelse och omstrukturering. Det är inte en stabil energi som fyran är, det är en väldigt fluktuerande energi som kan få oss att ändra riktning både nu och då, den är till för att hjälpa oss ur fasta mönster. Det är ett fantastiskt år för resor och äventyr och kreativitet. Det är en energi som kan få dig att satsa på något till 100 procent eller mer för femman har svårt att känna vad som är lagom, så har du problem med lagom så kommer du se det under det här året.

§§§

Men när jag ser på veckan som kommer med allt det nya som visar sig som också hjälper dig att släppa den oro du inte behöver, som hjälper dig tro och hoppas på en bättre framtid så ska du veta att allt det du söker efter redan finns inom dig. Det är inte ett nytt jobb som är lösningen eller en ny relation eller en miljon på banken. Det är att våga följa dina drömmar och låta dig inspireras av människor som redan vandrat in på den vägen. Ge dig själv tid att titta på dina passioner. Ägnar du tillräckligt med tid åt det du brinner för? Vet du ens vad det är du brinner för? De luftiga och eldiga energier som ligger här kan hjälpa dig att forska lite i dessa frågor. Fokuserar du för mycket på vad du tycker är fel med tillvaron så gör det dig deprimerad om du oroar dig för en oviss framtid så skapar det ångest, men om du istället ser vad du har framför dig just nu idag och tittar på vad den här dagen har att erbjuda dig så släpper allt det tunga och glädjen får utrymme igen. Så var i nuet även om du inte har en aning om vad morgondagen för med sig!

§§§

Jag önskar er alla en magisk vecka med massor av inspiration och framtidstro!

//Ulrika

Ps, Om det är så att du ännu inte har kikat på din årsvideo för 2021 så länkar jag till spellistan här nedan Listan finns även under fliken videos här på min hemsida. Listan består av 12 videos och Väduren är den första då det är det första tecknet i zodiaken.

https://youtube.com/playlist?list=PLD2KjIWYfAwUQKTaeJ9nJkTsyHJ0Bh9bt

Följ och gilla oss gärna 🙂