Veckans Orakel v53 2020

Veckans Orakel v53 2020

december 27, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by Simon Matzinger from Pexels

§§§

Jag hoppas ni alla har haft en fin jul, min var precis som vanligt men ändå inte. Det var mycket jag önskade under 2020 som inte blev som jag ville, men jag känner ändå en enorm tacksamhet för det jag har kvar. Den här julen fick jag ett cura täcke av min äldsta dotter och jag kan bara säga en sak, om man är ensam så är det som en lång mysig kram när man ligger under det, så har inte du heller någon att kramas med så kan det varmt rekommenderas!

§§§

Jag måste ju passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år även om vi inte riktigt är där än. Ifall vi inte ses mer under det här året menar jag. Jag önskar er alla att 2021 ska vara det år då ni når era drömmar eller ser att drömmen är inom räckhåll. Jag önskar att ni ska besitta kraften att överkomma alla hinder som står i vägen för er lycka och att ni ska känna er välsignade både i stort och i smått. Jag tror att 2020 har stärkt oss alla i vissheten att inget är så svårt att vi inte kan hantera det, men trots det så önskar jag nu att belöningar ska komma efter alla svårigheter.

§§§

I veckans orakel får vi möta vissa svårigheter, men använder man energin till sin fördel så kan man ta kontrollen över situationer som man har tappat greppet om. Frigör dig från det som inte är hållbart. Sitt inte kvar där du inte mår bra och försök inte att få något att fungera som uppenbart inte gör det. Försök inte ta på dig askungens sko så att säga. Känslan är att det finns risk att lura sig själv i en pågående situation, men vågar man se sanningen så finns enorm utvecklingspotential med den här energin. Vi avslutar det här året med både plus och minus men förhoppningarna inför det nya är större än vanligt. Blicka framåt, se dig själv lyckas med det du företar dig och låt universum visa dig vägen.

Glöm inte att vi har en fullmåne på onsdag och här nedan finner ni självklart även en tolkning på den!

Jag önskar dig ett gott slut på 2020 och ett riktigt gott nytt år!!

//Ulrika

§§§

Följ och gilla oss gärna 🙂