Veckans Orakel v52

Veckans Orakel v52

december 20, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by Tobias Bjørkli from Pexels

§§§

God Jul alla fina läsare, lyssnare och tittare där ute! Vi kan redan nu se det nya året i horisonten men än finns det tid för överraskningar och insikter. Det är en otroligt intensiv energi som vi möter nu och den är både omskakande härlig och skrämmande på samma gång. Det som lämnar nu är menat att lämna så håll inte fast. Försöker man hålla i något som ska gå så blir smärtan femdubbel men släpper man det lös så återkommer positiv energi mångfalt. Då vi har tillit till att det som sker är för vårt högsta bästa så sker utveckling snabbare och mer problemfri, så mitt råd är att distansera sig från all turbulens och observera objektivt det som sker. Du anar inte vad det kommer leda till.

§§§

Världen omkring dig tycks handla om endast en sak just nu (olika för oss alla såklart) och vad det än är så se till att stå stadigt så du inte dras med i något och tappar fotfästet. Håll kvar det som är viktigt för dig och vårda de relationer som är betydelsefulla, det kommer du tacka dig själv för längre fram. Det är ju som alltid att energier kommer och går, det går upp och ner i samma takt som planeterna rör sig och det som sker nu i slutet av det här året är otroligt, men också övergående. Passa på att använda energierna till din fördel, gör något konkret nu för i början av nästa år kommer allt mattas av, det är nu man bör agera för att saker ska bli varaktiga så ändra en vana, eller tillför en ny positiv sådan. Starta upp det företag du drömmer om, skriv din bok eller börja dagen med en promenad i skogen. Vad än du tillför och gör nu kan följa dig länge så se till att det är något bra!

§§§

Jag önskar dig och de dina en fröjdefull jul!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂