Veckans Orakel v51 och Solförmörkelse i Skytten

Veckans Orakel v51 och Solförmörkelse i Skytten

december 13, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Tredje advent och Lucia, så mysigt i vanliga fall och jag hoppas så att ni alla har en underbar helg med lussebullar och ljus i hår. Själv kämpar jag med att vara stark. Funderar över karma och lärdomar. Smärtan i att acceptera att det man drömt om gått förlorat även om man gjort allt rätt. Det är ju det som är ödet och lärdomen ligger i att acceptera det man inte kan förändra och förändra det man kan. När dörrar stängs så är det för att nya behöver öppnas och vad som finns bakom de dörrarna kan vara både överraskande och ljuvliga, men blickar man bara åt den stängda dörren så missar man kanske det som vill komma in, eller så ser man inte ens att nya dörrar står på glänt. Allt är föränderligt och det får mig att tänka på lyckohjulet. Livet skiftar i medgång och motgång och livets flöde kan man bara följa med i så det är det jag försöker fokusera på nu. Följa med i flödet och vänta på att livsvågen sveper med mig på nya äventyr.

§§§

Både Veckans Orakel och Solförmörkelsen kommer med härliga energier så passa på att njuta av den. Livet är ju både ebb och flod och nu ser det ut som att floden är på väg in med mycket nya energier, möjligheter, glädje och kärlek. Grabba tag i det när du kan för det kan försvinna lika fort igen. Skapa dina minnen här och nu och oroa dig inte för framtiden för framtiden kommer ändå. Gör det bästa av varje stund och om du som jag har ont just nu i både kropp och själ just idag så våga drömma om din tur och tro på att den kommer. Låt sorg och smärta få finnas samtidigt som du ser något annat i dina drömmar. Vi lever i miraklernas tid nu så vem vet, kanske är det vår tur nu!

§§§

Mycket nöje med veckans videos och massor av kärlek från mig till er!!

//Ulrika

§§§

§§§

https://www.youtube.com/watch?v=nsyM3QexK2Y&t=13s
Följ och gilla oss gärna 🙂