Veckans Orakel v50 2020

Veckans Orakel v50 2020

december 6, 2020 2 av Ulrika Lembke

Bild av Myriams-Fotos från Pixabay

§§§

Underbara advent! Jag sitter i soffan framför min TV brasa och jobbar idag och det är näst intill fantastiskt måste jag säga. Jag är otroligt priviligierad som får arbeta med det jag brinner allra mest för, nämligen personlig utveckling med hjälp av energimedvetenhet. Att använda energier till sin fördel, att lära sig om energier och dess syfte, att förstå den högre meningen med allt som sker i mitt och andras liv är otroligt inspirerande och givande. Att dessutom kunna hjälpa mina medmänniskor på sin resa till självförståelse och självacceptans gör bara det hela ännu bättre och att få dela med mig på ett (enligt mig) lättsamt och kul sätt med tarotkort i en kortare video gör mitt arbete ännu roligare. Lyllos mig!!

§§§

Så vad har då energierna att förmedla till oss denna vecka? Ja vi kan ju börja med att jag precis i början av videon säger att vecka 50 sträcker sig från den sjunde till den trettionde december. Det var en förfärligt lång vecka må jag säga 😉 men senare i videon så tar jag upp fullmånen den 30 december så kanske är det så att den här veckans orakel faktiskt sträcker sig lite längre än vanligt. Just dessa små ”fadäser” visar för mig att allt har en mening även om vi inte alltid ser det. Visst skulle man lätt kunna avfärda min felsägning som just en felsägning, men eftersom jag senare pratar om den tid jag säger fel i början så undrar jag ändå om det nu var så fel…. en tanke bara.

§§§

Veckans kort är åtta i svärd och det kan vara nu det känns akut och väldigt angeläget att bryta sig loss från begränsade tankemönster. Vad har du för tankar som håller dig tillbaka? Vad har du för idéer föreställningar som inte gynnar dig längre som du släpat med dig kanske ända från barndomen? Vad är det du vill men tror du inte kan? Kanske är det den närmaste tiden som kommer visa det för dig och kanske är det så att du nu äntligen känner dig färdig med allt som förminskar dig och din värld. Vill du veta vad jag såg i korten? Då är det bara att klicka på videon nedan. Jag önskar dig en magisk söndag och andra advent,

//Ulrika

§§§

Följ och gilla oss gärna 🙂