Veckans Orakel v49 och Fullmåne i Tvillingarna

Veckans Orakel v49 och Fullmåne i Tvillingarna

november 29, 2020 2 av Ulrika Lembke

§§§

Åh du ljuva advent. Vi fick några snöflingor hos oss som förhöjde adventskänslan något men det får gärna komma ett par decimeter till tycker jag eftersom jag är en sån där vinterälskare 😉 I helgen har jag och min äldsta dotter Tova pysslat, lyssnat på julmusik och sett julfilmer. I år så har vi gjort egna adventskalendrar och även om det var en del jobb att fixa med så var det roligt att se resultatet, och självklart ska det också bli spännande när jag får börja öppna min.

§§§

Så kommer vi till de här spännande tiderna vi lever i med energier som är både högt och lågt och fram och tillbaka. Vad i hela världen ska vi ta oss till? Jo vi ska stanna upp och andas och känna efter lite. Vad är det som är viktigt i livet? Lever du efter din inre kompass och din egen sanning eller lever du ett liv styrt av någon annans vilja, bild eller standard? Det är nu vi börjar få en djup kontakt med vår inre auktoritet.

§§§

Det är nu vi börjar se hur mycket vi lyssnar på andra, eller på media, eller kanske våra politiker. Nästa år kommer till stor del handla om att kliva ut fullt i vår sanning och det är okej om det är olika för både mig och dig, det viktiga är att leva autentiskt för då blir allt vi gör det allra bästa! Men först måste vi bara få veta exakt var vi låter oss styras av rädslor och var vi redan är sanna. Det som inte stämmer med vårt inre kommer vi lättare att lämna då vi har klarhet med vad som inte längre känns sant.

Och med det vill jag önska er alla en underbar första advent och mycket nöje med mina videos. Tills vi ses igen!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂