Veckans Orakel v48 2020

Veckans Orakel v48 2020

november 22, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by Phil from Pexels

§§§

Det är en blåsig vecka vi har haft här där jag bor. Blåst är renande och befriande och sätter fart på systemet. Stagnerade tankar tar fart och auran väcks till liv på nytt. Det är i alla fall min upplevelse av starka vindar. Tänk att vi snart går in i December, det är inte riktigt den känslan man får när termometern visar +8 grader eller vad säger ni?

Mars energin är stark nu och lusten att gå framåt växer till sig men än saknas kanske vissa delar av informationen för att kunna göra val tryggt och säkert. Jag ser en vecka framför oss som kanske upplevs lite stressfylld och krävande men oj vilka belöningar man får när man verkligen tar tag i saker. Om det känns lite extra kämpigt den här veckan så tänk på det… Arbete först, belöningar senare. Ju mer man satsar nu, desto större belöning när den dagen kommer!

§§§

I Veckans Orakel den här veckan har vi kejsaren som den underliggande energin så tillgång till kraft och uthållighet kommer vi att ha så det räcker, men kanske får vi se upp med envishet och fyrkantighet. Jag känner i alla fall en hel del optimism och det kan vi ju glädja oss åt tycker jag 🙂

Med vind i håret,

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂