Veckans Orakel v47 och Nymåne i Skorpionen

Veckans Orakel v47 och Nymåne i Skorpionen

november 15, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Mysiga mysiga höst…. Det här är min absoluta bästa tid på året (kanske säger jag så om varje årstid, jag vet inte) Nu har vi börjat med julförberedelser här hemma eftersom det är andra advent när barnen kommer till mig nästa gång och jag inte vill gå miste om att julpyssla tillsammans med dem. Jag känner hur julefriden sänker sig över mig och mitt hem och blir glad över att julen blir lite extra lång för mig i år.

§§§

Nya härliga energier är på ingång nu. Visserligen så kan jag fortfarande känna att det finns saker vi behöver ta tag i som vi försökt undvika eller som vi har skjutit upp allt för länge, eller något vi känt oss oförmögna att påverka tidigare som absolut blir nödvändigt att göra nu. Men det är som om någon har avlägsnat ett stort hinder på vägen fram och plötsligt uppenbarar sig nästa steg, helt utan ansträngning. Det här beror mest troligt på mars som inte längre går bakåt men än ser jag inte att vi börjar gå i den nya riktningen.

§§§

Överraskande vändningar kan fortfarande komma så tro inte på allt du ser just nu. Jag ber dig vänta till mitten eller slutet av december om du kan innan du fattar avgörande beslut. Kanske dyker ny information upp som ändrar utgångsläget. Kanske hinner du ändra uppfattning om situationen tre gånger till innan det landat ordentligt så försök att inte ha för bråttom. Det är absolut bra att känna iver och längtan och lust att ta initiativ igen, men försök att behålla ditt lugn om du kan.

§§§

I veckans två videos så kommer ytterligare information om de rådande energierna om du vill, annars så önskar jag dig en fantastisk vecka och nymåne tills vi ses igen.

//Ulrika

§§§

Följ och gilla oss gärna 🙂