Veckans Orakel v46 2020

Veckans Orakel v46 2020

november 8, 2020 2 av Ulrika Lembke

Photo by Anthony from Pexels

Jag klev upp till solsken och fågelkvitter idag, det blir inte så mycket bättre än det får jag nog säga. Den här söndagen väljer jag att ägna lite åt att rensa och kasta skräp. Jag ska ta en tur till tippen med sånt jag lagt på hög ute i stallet och känslan av frihet har, redan innan jag börjat, infunnit sig. Det är så underbart att rensa!

§§§

Så till energierna den kommande veckan som jag upplever väldigt spännande. Mycket nya energier är på ingång och det blir vi varse nu. Kanske kommer saker fortfarande förändras något på vägen fram, men bara det att känna nyfikenhet lite mer lust och energi och glädje betyder så mycket. Vår tillit testas lite fortfarande men jag lovar att du hamnar precis där du ska så påminn dig om det när du inte riktigt vet.

§§§

Solen och Magikern den här veckan visar också hur stark förmåga vi har att manifestera nu så var aktsam om hur du tänker. Tänker du det går inte, så går det inte men vänder du tanken så kan det ske på ett ögonblick. Just den kombinationen av kort är väldigt kraftfull och Magikern ger tillgång till förmågan att bestämma själv. Ni vet det där uttrycket, se upp med vad du önskar dig för du kan få precis just det…. Det är den energin som vi har tillgång till nu.

§§§

Videon har ju naturligtvis mer information så titta gärna även på den,

Må väl,

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂