Veckans Orakel v45 2020

Veckans Orakel v45 2020

november 1, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by PUSCAU DANIEL FLORIN from Pexels

§§§

Wow, wow woooow, jag äääälskar verkligen energierna för denna vecka! Som jag sa i någon tidigare video så kändes det som att det är nu, den kommande veckan som energierna skulle öppnas igen. Nollpunktsenergin är passerad, nu klarnar det och vi börjar få tillgång till möjligheter och planer och en tydligare bild av vad vi skapar och var vi är på väg.

§§§

Missuppfatta mig inte, allt kommer inte ske nu på en gång, men oj vilken känsla det är, som om någon drar upp rullgardinen och det blir plötsligt ljust i varje vrå! Sen måste jag ändå påminna om att förändringarnas tid verkligen inte är över än. Men för stunden så känns det som att man är på rätt väg och ser att det finns möjligheter där det inte fanns några tidigare och det är en väldigt härlig och befriande känsla efter det vakuum vi nyss befann oss i.

§§§

Mer om nästa veckas energier hittar du i videon nedan och om du inte är intresserad av den så ses vi här igen nästa vecka

Må väl och sprid ditt ljus

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂