Fullmåne i Oxen 31/10 2020

Fullmåne i Oxen 31/10 2020

oktober 30, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by Brett Sayles from Pexels

§§§

Det är spännande tider vi lever i, håller ni inte med? Det är omskakande, osäkert och ovisst på många vis men en sak lovar jag och det är att vi är i händelsernas centrum av tidernas transformation. Just nu i den här mellantiden så kan det upplevas som att allt det vi tog för givet löses upp i intet och framför oss är det just nu bara mörker. Vi står mitt i den portal jag visades och pratade om i tidigare videos. Än så länge är det mörkt och på många vis kommer det fortsätta vara det fram till mitten av december. Jag upplever att solförmörkelsen den 14/12 är den tid då vi känner av och ser effekterna av det som pågår nu, så ha tålamod, ge inte upp och lyft huvudet och blicka framåt.

§§§

Det som är lite knepigt är att när energierna är på detta vis så vill vi försöka med alla medel att finna ett svar eller lösning eller ännu bättre ha ett facit för vad nästa steg är, men det är just det vi inte bör göra i detta nu. Det bästa är istället att observera, avvakta och följa med strömmarna var de än pekar och även om de pekar i olika riktningar dag för dag så är det som sker just nu väldigt viktigt för själva resultatet. Det känns kanske inte så just nu, men längre fram så kommer klarheten om vad syftet med denna nollpunktsenergi är.

§§§

I morgon har vi en fullmåne i Oxen som dessutom är i konjunktion till Uranus och detta är en väldigt explosiv energi. Om du själv inte påverkas av den så kommer med största sannolikhet någon i din omgivning göra det. Försök att behålla ditt lugn om det stormar för det som sker är enbart en avskalning av de masker vi försökt hålla uppe för vår omgivning och kommer ett utbrott hos dig eller någon annan så är det för vårt eget bästa då vi plötsligt kommer närmre vårt inre ljus och vår sanning.

§§§

I veckans orakel tar jag upp helt andra saker än detta så kanske ger den ytterligare djup till bilden jag målade upp här i texten. Det jag vet är att just nu befinner vi oss i en väldigt magisk tid och det är en välsignelse att få vara med i detta stora skifte!

Följ och gilla oss gärna 🙂