Veckans Orakel v44 2020

Veckans Orakel v44 2020

oktober 25, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Höstlovsveckan inleds med kraft och energi. Jag känner beslutsamhet och en önskan om att ta nästa steg då jag skriver detta och det är väl en bra inledning på ett lov. Gör vad du vill och känner för i stunden. Tänk inte för mycket på morgondagen och eventuella konsekvenser (inom rimliga gränser självklart) utan låt dig själv bara vara i stunden med allt vad den stunden innehåller. Om du ska göra saker tillsammans med andra så kan det vara en bra tid att stanna upp och lyssna på vad andra säger innan du lämnar fram din åsikt som saken. Kanske någon annan har en bättre lösning än du själv har.

§§§

Det finns en aura av oklarhet över den här veckan, men låt saken bero och du kommer senare gå från klarhet till klarhet. Tålamod är en dygd och kanske är det veckans tema för många av oss. Men när jag känner veckans energier så upplever jag en nyfikenhet, vad kan vi egentligen vänta oss? Vad som helst kan det vara för på lördag då vi har en fullmåne i Oxen i conjunktion med Uranus så ja vad som helst kan verkligen hända. Oavsett vad som sker så vill jag att ni ska se händelserna som en hjälp loss ur restriktioner av olika slag. Visst kan det vara omvälvande då det sker men det sker bara för att du ska hamna rätt.

§§§

Fram till den här fullmånen så känns det som att intuitionen är förhöjd och det betyder även att vi kommer uppleva en starkare känslighet över lag. Kanske kommer vi vara mer lättstötta och överkänsliga, men bara man är uppmärksam på det så behöver det inte påverka så starkt så att det upplevs negativt. Veckans orakel är spännande tycker jag, som om allt finns tillgängligt men vi ser det inte än. Titta gärna på den om du vill och om inte så ses vi igen vid fullmånen på lördag eller i veckans orakel i nästa vecka.

Må väl i höstblåsten,

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂