Veckans Orakel v43 2020

Veckans Orakel v43 2020

oktober 18, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by Valiphotos from Pexels

§§§

Ny vecka, nytt orakel! Jag upplever just nu en så stark kärlek till livet. Hela dagen har jag varit upplyft och det är på grund av den tacksamhet jag känner för att jag blir friskare för var dag som går. Att ha levt med utmattning i tre olika omgångar de senaste 16 åren, varav den senaste mellan 2013-2019 har gjort mig väldigt medveten om att det lilla i livet är det allra viktigaste. Jag tar inget för givet längre, tiden är till låns, hälsan kan även den förändras oväntat och plötsligt, men i nuet, just nu här när jag mår såhär bra så njuter jag med hela mitt väsen. På förmiddagen idag gick jag och min äldsta tjej på promenad och plockade höstlöv och bara en sån sak är så stort för mig, att jag orkar idag! Jag har lärt mig att lyssna inåt och låta min kropp bestämma åt mig oavsett omständigheterna och det ger verkliga och varaktiga resultat, jag är så innerligt tacksam.

§§§

Jag kan se att tiden just nu, som fortfarande är i någon form av nollpunkt, kalibrerar oss i en ny och högre vibration och leder oss i nya riktningar nästan varje dag så det kan vara bra att bara flyta med strömmen var den än tar dig den här hösten. Var nyfiken, upptäck och upplev och vänta med att bestämma dig exakt hur du vill att din framtid ska se ut för det är väldigt troligt att du önskar dig något helt annat när julen närmar sig än du gör nu. Fantisera lite, visualisera dig själv där du vill vara och om det är sjukdom du brottas med så se dig själv frisk, känn hur det kommer vara för dig i livet då du är det. Om det istället är framgång på jobbet du strävar efter så se istället det framför dig och känn inom dig hur du känner dig då du nått den framgång du längtar efter. Om du längtar efter kärlek så se dig själv hålla någon i handen samtidigt som du inom dig känner exakt vad det är du vill att denna relation ska ge dig känslomässigt. Målbilder är otroligt hjälpsamma på vägen då allt till synes står still.

Så över till oraklet, jag önskar er en härligt höstig vecka!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂