Nymåne i Vågen 16/10 2020

Nymåne i Vågen 16/10 2020

oktober 16, 2020 2 av Ulrika Lembke

Photo by Johannes Plenio from Pexels

Det är sannerligen en spännande tid vi lever i nu. Det är någon form av nollpunktsläge vi står i och var den här energin leder oss är, i alla fall för mig, oklart. Det är spännande och jag vet att vi är på väg mot en bättre plats, men samtidigt känner jag att det nya kommer föra med sig väldigt många överraskningar. Det är som att vi puttas i olika riktningar just nu. Som om allt det vi var säkra på plötsligt blir osäkert och det som varit osäkert plötsligt kommer klarna. Det är verkligen en tid för mirakler.

§§§

En annan sak jag känner med den här månen och tiden som följer, är att vi kommer bli mer medvetna om vad vi absorberar från vår omgivning och även vara tvungna att ta ansvar för det på ett nytt sätt. Är det så att du är en känslig person så råder jag dig att inte se på nyheter och sociala medier om det upprör dig. Inte heller umgås med människor du har svårt att skärma dig ifrån om de invaderar din energi och till sist lära dig att börja stråla ut energi istället för att ta in. När du känner att du tar in något negativt från din omgivning så kan du direkt vända energin och skina som en sol istället. Föreställ dig att du strålar ut glädje eller optimism eller bara rent ljus. Var den stråle du föddes till att vara.

§§§

Det ska bli så intressant att se vad den här hösten för med sig för oss alla. En sak är i alla fall säker, inget är sig likt och kommer inte heller att vara det framöver och det jag känner är att det är något väldigt ljust som kommer ur det mörker vi kommer få se under hösten. En ny tid, en ny värld vaknar upp mitt framför oss.

Jag önskar er alla en underbar vecka med massor av kärlek och glädje.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂