Veckans Orakel v42 2020

Veckans Orakel v42 2020

oktober 10, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Det finns ett väldigt tydligt budskap för den här hösten som kom fram innan jag började spela in veckans orakel i fredags. Vi kommer behöva ta mer ansvar för vad vi tar in från vår omgivning och vad vi sänder ut. Känner du att du blir negativt påverkad av andra? Då vill jag påminna dig om att det är ditt eget ansvar att lära dig hålla andras energi ifrån dig.

§§§

Hur gör man det då? Jag vill börja med att tipsa om att när man märker att man absorberar från andra faktiskt kan vända energin och börja stråla utåt istället. Då ligger det självklart mycket ansvar i vad det är du sänder ut. Fokusera på kärlek, ljus, optimism eller något annat du känner att omgivningen kan dra nytta av. Sen är det också viktigt att förstå att efter det så är det varje individs ansvar vad man gör med den energin, men bara det att du vet att du gör ett försök att stå i din egen kraft ger andra en möjlighet att ta efter och göra detsamma. Vi ska inte övertyga andra, bara agera som exempel.

§§§

Det som också är viktigt att tänka på är att när man plötsligt blir uppmärksam på något som man kanske tidigare inte varit så medveten om är att vara förlåtande med sig själv och andra. Andra vet inte hur deras energi påverkar omgivningen och när man kanske för första gången ska påvisa det så är det bra om man kan göra det varsamt. Nu med mars retrograd så är det inte helt enkelt alla gånger men att göra sitt bästa är oftast gott nog. Se det som ett experiment och ha roligt under tiden. Det är kul att lära känna nya sidor hos sig själv och andra, till och med spännande.

Med detta vill jag önska er en fantastisk vecka med mycket kärlek och glädje.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂