Veckans Orakel v41 2020

Veckans Orakel v41 2020

oktober 4, 2020 0 av Ulrika Lembke

Foto av David Bartus från Pexels

§§§

Idag fyller min stora jänta 20 år och jag blir väldigt påmind om att jag själv inte är 20 längre och tack och lov till det måste jag säga, jag älskar min ringa ålder av 48 nu på onsdag. Det känns som det bästa ännu inte kommit och jag hoppas att det alltid kommer att kännas som att det finns nya saker att se fram emot i livet för visst vill man alltid få känna sig levande och full av nyfikenhet?

§§§

Energierna den kommande veckan är jättefina. De är inte livsavgörande kanske men väldigt positiva. Någon stor oro eller negativ föreställning släpper taget. Kanske finns det en tro på brist i livet som plötsligt lättar och så känns det istället som att allt är möjligt och wohoo jag är fri och oberoende. Nu tänker jag förbereda lite för födelsedagsfirande. så jag frigör mig från arbete och lämnar er till att se veckans video och så hänger jag mig istället åt nöjen 😉 Jag önskar er en magisk vecka med massor av glädje och nya insikter.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂