Fullmåne i Väduren 1/10 2020

Fullmåne i Väduren 1/10 2020

september 30, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Den här månaden både börjar och avslutas med en fullmåne och av den anledningen så kommer vi få uppleva en blå måne, som är så sällsynt, den 31/10. Egentligen tror jag personligen inte det har så stor betydelse så som jag ser att det kanske har när man har två fullmånar eller nymånar i ett och samma tecken under en månad för det känns mer extremt när jag känner på energierna. I videon säger jag att fullmånen är den 2/10 och efter jag redigerat och lagt upp den så insåg jag att den är exakt kl 23:05 den 1/10, jag ber om ursäkt för detta fel. Du kan i alla fall vara säker på att det är denna fullmåne jag tolkar för jag känner energierna superstarkt redan idag!

§§§

Ett otroligt influx av ljus pågår till vår härliga jord och med den kommer konflikt och kaos upp till ytan för att beskådas. Var uppmärksam på att jag säger just beskådas för det är det jag hoppas ni kommer göra. Var uppmärksam den närmaste månaden på vad som sker inom dig och vad som sker utanför dig och var observatör. försök att låta inte dina reaktioner vara ifred. Säg inget. Gör inget. Om någon omkring dig får ett utbrott ber jag dig försöka göra detsamma. Säg inget. Gör inget. Låt det som sker bara ske och, för allt i världen, döm inte. Det som kommer upp och ut nu hos dig och andra är det som legat och grott under långa tider, kanske till och med eoner av tid, så det som kommer upp nu kommer från djupa sår från detta liv och andra liv med liknande sår. Det kan vara smärtsamt för alla som får bevittna och än mer för den som känner smärtan/ilskan, men så fort den kommit upp så klingar den av (om man är duktig och lyckas låta bli att lägga sig i;) Det är bara minnen vi har att göra med. Allt är redan glömt och förlåtet, vi behöver bara minnas för att bli fria, sen är det borta.

§§§

Så med andra ord kan vi vänta oss att någon form av healing kommer äga rum den närmaste månaden och den känns viktig och den ger oss en frihetskänsla som vi länge önskat och drömt om. En börda släpper, kanske är det oro som skingras och ger oss ett inre lugn och en ny form av trygghetskänsla. En trygghet i att du duger som du är och att våga låta ditt inre ljus få lysa starkt utan att det tar från någon annan. Vi har en föreställning om att om man tar plats så tar man plats från någon annan men så är det inte. Om du vågar skina så visar du andra vägen till att själva göra detsamma. Våga vara det ljus du föddes till att vara!!

§§§

Jag känner en sån glädje inom mig då jag skriver den här månens inlägg så det är också något vi kan vänta oss denna månad. Titta gärna på fullmånevideon för lite mer detaljerad information och må gott tills vi möts i veckans orakel igen.

Höstkramar

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂