Veckans Orakel v40 2020

Veckans Orakel v40 2020

september 27, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Är du redo att kliva upp ett steg i ditt liv? Förändra och förbättra? Då är tiden den rätta och energin backar upp dig i varje steg du tar. Bjud in ditt nya liv i tanken utan att fundera på exakt hur du ska ta dig dit och försök att hålla kvar bilden då du utmanas och testas.

§§§

Hösten är här och det syns tydligt på murgrönan framför herrgården där den gnistrar röd. Hösten är för mig pånyttfödelsens tid eftersom jag är född på hösten och nu är det tid för mig att se över det år som varit sedan min förra födelsedag och samtidigt blicka framåt och våga drömma. Det som har varit har varit och det som kommer skapar vi nu. Vi har tre månader kvar på detta år och på tre månader kan massor hända så ge inte upp på 2020 än utan använd det sista kvartalet till att vända blad och börja på ett nytt kapitel.

§§§

Välj själv vilket område i ditt liv som ska få hamna i centrum. Låt ingen annan än du själv vara skapare till din verklighet. Lyssna inte på olyckskorpar och andra negativa röster nu utan välj att stå i din egen kraft och lyssna inåt. Du bär själv svaret inom dig. Bara du vet vad som är rätt för dig och om någon annan försöker påverka dig i en riktning du inte egentligen vill gå så är det bara ett test för dig att utöva den fria viljan. Ditt val är alltid ditt val vare sig du väljer att följa någon annan eller gå din egna unika väg!

§§§

Jag önskar er alla en färgsprakande vecka med massor av kraft och kärlek.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂