Veckans Orakel v39 2020

Veckans Orakel v39 2020

september 20, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by David Geib from Pexels

§§§

Jaha, här sitter jag….. förkyld! Jag blir snorig en gång var femte år eller nåt liknande och jag blir lika förvånad varje gång. Jaha, kan jag också bli förkyld? Jag har feber och hör illa dessutom men vad gör väl det när min dotter Tova kommer med brunch på sängen till mig? Kanske inte underligt att energierna kändes utrensande i fredags då jag spelade in lite videos.

§§§

Glöm inte att att det är viktigt att fortsätta jobba åt det håll du vill vara. Tro inte att du behöver kompromissa med dig själv för att nå dina mål, snarare tvärt om. När du är tydlig med universum när något inte stämmer med vad du vill skapa så kan du utan oro släppa det. Men se först över om det kan vara så att erbjudanden som kommer nu faktiskt kan hjälpa dig att nå de mål du satt upp.

§§§

Med en snorig näsa lämnar jag över till videon och kryper ner i sängen en liten stund till.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂