Veckans Orakel v38 2020

Veckans Orakel v38 2020

september 13, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

I skrivande stund på denna magiska söndag så frostar jag av frysen. Kan eventuellt tyckas ske i fel årstid, men jag känner ett stort behov av att skapa ny plats och nytt utrymme i mitt liv och när det är så varmt som det är så går det ju snabbt och enkelt. Jag vill ta bort hinder (frostbergen) och och torka av och rena hela mitt väsen. Jag känner mig nedtyngd av cellminnen som ständigt återkommer och nu har jag bestämt mig för att släppa ALLT!

§§§

Jag försöker alltid att se symboliken i det jag gör i min vardag för att kunna förstå vad som sker med mig på ett undermedvetet plan. Utan att vi tänker på det så finns det underliggande motiv till våra handlingar och det vi väljer att göra, eller inte göra, visar oss vad som händer på ett djupare plan. Jag renar och rensar som ni förstår och det ser jag även på andra områden. Plötsligt skulle jag vilja skänka bort alla mina kläder och köpa helt nytt. Självklart kommer jag inte göra det, men jag kommer med all säkerhet rensa bort det jag inte använder och frigöra utrymme i garderoben.

§§§

I hemmet tänker jag tvätta fönster så jag ser klarare för plötsligt ser jag all smuts överallt. Min högsta önskan just nu är att få brinna upp och födas ur askan i elden. Jag vill vara en magisk fenix, eller snarare, jag ÄR en magisk fenix denna höst då jag omvandlar tunga negativa mönster till nya möjligheter för en lyckligare tillvaro och massor av expansion. Jag vill mer och jag ÄR mer än det jag fram till nu har varit!!

§§§

§§§

När jag berättar detta för er så känner jag så tydligt vad det är den nuvarande energin vill säga oss. Det är superviktigt att rena och rensa i både sinne, hjärta och vårt yttre liv just nu. Vi får hjälp att gå in i de nya energierna vartefter vi släpper de energier som håller oss tillbaka. Oavsett var du är på väg och vad det är du lämnar så känns det pirrigt och förväntansfullt. Vår tid är nu! Den tredje och sista delen av detta år avslutas så fint med den här kraftfulla konjunktionen mellan Jupiter, Pluto och Saturnus i kvadratur med Mars och jag ser Mars (lite väl obekvämt kanske) explosivt puttar oss ur vår bekvämlighetszon och in på den rätta vägen, så frågan är…. vad är rätt för dig? Var vill du egentligen vara? Lever du det liv du vill leva? Nu finns alla möjligheter att förändra stort och snabbt dessutom, så ta den här tiden tillvara. Planera, expandera och manifestera!!

Med beslutsamhet i känslan så lämnar jag över till veckans video 🙂

//Kram Ulrika

§§§

Följ och gilla oss gärna 🙂