Veckans Orakel v37 2020

Veckans Orakel v37 2020

september 6, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Oh du juvliga höst vad du är mysig när du knackar på! Visserligen har vi bara klivit in ett par dagar i den första höstmånaden men jag upplever redan vibrationerna i luften. I dag när jag sitter här så pågår det ett bröllop utanför mitt fönster. Det är så vackert ordnat i trädgården med tält, musik och gäster och det är konstigt vad glad man kan bli av att någon annan upplever sin lyckligaste dag i livet. Att gifta sig är verkligen väldigt speciellt.

§§§

Den här veckans energier fortsätter i samma anda som de tidigare. Kraftfulla är de och stora möjligheter ligger framför våra fötter. Mycket i våra liv handlar just nu om att våga släppa kontrollen, gör du det? Vågar alltså? Om rädsla tidigare fått styra dig och dina handlingar och val så jobbar du med säkerhet hårt på det just nu, det gör i alla fall jag. Det finns områden där jag alltid har tillit och följer med strömmen vart den än tar vägen men på andra områden så blir jag skräckslagen bara av tanken att släppa och gå. Naturligtvis är det beroende på vad som tillhör våra läxor, ingen läxa = ingen rädsla, så enkelt är det.

§§§

Nu hoppas jag att ni njuter av den annalkande hösten med allt vad den för med sig i form av underbar färgprakt, trattkantareller och lingon tills vi ses igen nästa vecka,

Kramar om i bröllopskänslan

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂