Veckans Orakel v 36 och fullmåne i Fiskarna

Veckans Orakel v 36 och fullmåne i Fiskarna

augusti 30, 2020 0 av Ulrika Lembke

Foto av Hernan Pauccara från Pexels

§§§

Håll i hatten vill jag bara säga beträffande de rådande energierna. Det är så starkt att jag undrar om jag tidigare fått dela något liknande i veckans orakel. Det som jag känner allra tydligast är en möjlighet till stor omvälvande förändring. Eftersom vi har en fullmåne på onsdag på 10 grader i fiskarna så utesluter jag inte att det är fullmånen som är involverad i detta så sker inget den kommande veckan så betyder det inte att det inte kan ske någon gång inom en väldigt snar framtid.

§§§

Den underliggande energin den här veckan är lyckohjulet och för mig symboliserar den alltid en förändring till det bättre, antingen sker något nu som ändrar ditt liv i en positiv riktning eller så gör du något den här veckan som på sikt leder dig mot den plats där du hör hemma. Det kan vara stora insikter som leder till snabba förändringar likväl som det kan vara små steg som leder till stora förändringar längre fram. Det enda jag är säker på är att framåt är den enda väg vi kan vandra just nu. Inga blickar i backspegeln är nog det enda jag vågar lova under vecka 36.

§§§

Ju mer jag fokuserar på energin desto gladare blir jag så håll i glädjen när den knackar på. Att glädja sig åt det lilla kan även det vara svaret om det känns som att allt annat står stilla i stunden, och glädjen i sin tur tar dig framåt då du plötsligt förstår att det går att göra verklighet av dina drömmar. Det är lite av känslan med Askungen som skulle på balen. Först skapar hon något som inte alls blir som hon hade tänkt men sedan ordnade universum något ännu bättre för henne, så håll i hoppet och tron och tilliten och låt sedan universum leda dig rätt så kan du inte hamna fel! Och till alla som endast brukar se på veckans orakel vill jag bara säga att jag tror inte ni ångrar er om ni ser på båda denna vecka. Även fullmånens energier är fulla av wow, bara så ni vet!!

§§§

Låt mig inte uppehålla er längre nu utan kasta er över veckans videos och NJUT!!

Varm sensommarkram

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂