Veckans Orakel v35 2020

Veckans Orakel v35 2020

augusti 23, 2020 0 av Ulrika Lembke

Foto av Pok Rie från Pexels

§§§

Den här veckan kommer det erbjudanden, inbjudan och/eller förslag din väg. Dessa förslag gör dig glad och förväntansfull och hoppet för något du kämpat för väcks till liv igen. Vi har en fin känslosam energi som den underliggande den här veckan men i centrum ligger ödet. Med ödet menar jag det som är menat för dig som du själv inte kan påverka. Nu är det som om livet säger till dig att våga lita på den väg som visar sig. Det är din väg, det finns ett löfte till dig att om du vågar tro på att det som sker denna vecka är för ditt högsta bästa så kan saker och ting skifta snabbt till din fördel även om det inte ser så ljust ut vid första anblicken.

§§§

Om det är så att du just nu kämpar med tilliten så ser jag någon som lugnar dig. Någon ger dig stöd och uppmuntran och tror på dig i en stund då du själv inte gör det. Den personen är en jordängel som agerar för ditt högsta bästa. Någon som ger dig tröst i en svår stund eller bara lugn då det är kaos inom dig. Jag känner mig övertygad om att vi alla får någon form av tecken denna vecka som handlar om att se den stora bilden. Något som får oss att förstå att allt sker enligt den gudomliga planen. En visshet om att om något inte hänt än så är det inte för att det aldrig kommer ske, det är bara inte rätt tid och där vill jag säga att det har inte varit det fram till nu, men det är på väg att ändras, kanske redan nu i skrivande stund, så våga ha tillit.

§§§

Veckans Orakel har som vanligt pick a card i slutet så missa inte den! Må väl i högsommaren och sprid din kärlek

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂