Nymåne i Lejonet 19/8 2020

Nymåne i Lejonet 19/8 2020

augusti 17, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by luizclas from Pexels

§§§

Sikta mot stjärnorna säger denna nymåne och jag menar det verkligen. Det är dags att tänka större och tro på mer. Det är härliga energifyllda energier som är fullproppade med action. Nu vill vi framåt och kanske till och med snabbare än vad livet tillåter. Möter du en potentiell kärlekspartner nu så är det bra om man inte väljer namn på de kommande barnen riktigt än 😉 lev i nuet och tänk kortsiktigt när det kommer till hjärtat. Det här är en uppstartsenergi och självklart ska man tillåta sig att drömma stort, men det bästa är om man kan göra det med lite försiktighet.

§§§

I relationer behöver du stå i din kraft under den här nymånen. Kanske får du möta något i dig själv som du inte är i kontakt med, eller så blir du triggad så att du äntligen förstår att du är chefen i ditt eget liv. Ingen annan behöver bekräfta dig mer än du själv och det kan vara nu du för första gången någonsin ser och förstår ditt verkliga värde. När du värderar dig själv högt så gör de omkring dig detsamma!

§§§

När det kommer till hälsa, ekonomi och karriär så vill den här nymånen ge dig lösningar på en situation du inte ens trodde var möjlig att lösa. Hjälpen kommer utifrån i någon form och det är mest troligt någon du har hjälpt på något sätt tidigare i livet eller i en tidigare inkarnation. En själsfrände som är en riktig välsignelse. Jag hoppas du känner energin redan nu när du läser det här! Om inte så kanske en titt på videon kan hjälpa till.

§§§

Jag önskar dig en magisk nymåne och att dina drömmar går i uppfyllelse

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂