Veckans Orakel v34 2020

Veckans Orakel v34 2020

augusti 16, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by eberhard grossgasteiger from Pexels

§§§

Energierna skiftar och så även din riktning i livet mest troligt. Vissa saker ser inte ut att utvecklas så som du själv föreställt dig men misströsta inte. Det finns en tydlig gudomlig plan för dig och när magikern påverkar oss så som han gör den här veckan så får vi helt enkelt lita på det. Det kommer vara en vecka full av skaparkraft och inspiration och möjligheter att möta människor som får oss in på en ny bana eller en ny tanke. Kanske kan någon till och med hjälpa dig framåt i livet med hjälp av sin förmåga att se utanför boxen.

§§§

Magikern är till naturen uppfinnare och det är ju aldrig en begränsad hjärna som kommit på de allra bästa lösningarna, det är ju den som har möjlighet att se fler steg framåt istället för bara det som finns mitt framför näsan. Det kan som sagt vara någon du möter den här veckan som hjälper dig med detta, men det kan lika väl vara du själv som kliver ur den box du skapat och plötsligt så ser du helt nya möjligheter.

§§§

Veckans kort är tre i stavar och med den energin så kan ett element av väntan finnas där, men allt är i sin ordning. Kanske du känner dig ivrig och vill sätta igång omedelbart, men än är det kanske inte dags så ta ett djupt andetag och slappna av. Det är ingen brådska, du hinner det du ska och de nya möjligheter du ser nu försvinner inte så var bara lugn.

§§§

Med stark inspiration och skaparglädje önskar jag er alla en fantastisk vecka med bus och glädje!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂