Min tarotläggning

Min tarotläggning

augusti 14, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by Alina Vilchenko from Pexels

§§§

Jag har några gånger genom åren fått frågan om hur man läser min tarotläggning jag använder på YouTube så nu har jag skapat en video där jag förklarar lite om hur den fungerar.

§§§

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller professionell tarotkortstolkare, den här läggningen är lätt att lära sig och har även utvecklingspotential så vill du själv lägga till betydelser till korten så gör det! The sky is the limit! Själv reflekterar jag inte längre över vilka kort som betyder vad mer än det jag delar med mig i mina videos, men förhoppningsvis kan det här inspirera er alla till att lägga och tolka själva.

§§§

Finns det någon mer video ni önskar att jag skulle göra så kom med önskemål. Passar det i tid så kan jag självklart dela med mig av mer grundläggande information.

Med detta säger jag stort lycka till med era kortläggningar och ha så roligt!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂