Veckans Orakel v 33 2020

Veckans Orakel v 33 2020

augusti 9, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by Johannes Plenio from Pexels

§§§

Nu är det dags igen för den där härliga Söndagsstunden då jag skriver mitt inlägg för den kommande veckan. Den energi jag känt av sedan igår då jag spelade in videon är väldigt lugn. Under den kommande veckan kommer vi dock springa på en kvadratur mellan pluto och mars och det kan bli något konfliktfyllt om vi inte ser upp även om jag upplever det som en möjlighet att välja annorlunda. Om något/någon skulle trigga dig den här veckan så ligger nu makten hos dig att agera på det eller inte. Det är inte en energi som tar över, det är en energi som är till för att se var i livet du är sårbar så du kan stärka upp dig framöver.

§§§

Jag upplever väldigt kraftfulla och fokuserade energier, men är det något jag skulle varna för ändå med den här energin så skulle det vara att inte ta ut sig rent kroppsligt. Vi har ju drabbats av en hetta över den södra delen av landet och den kan bli orsak till obehag om man inte är försiktig, så se till att ha med en vattenflaska ut på promenaden och ta inte i lika hårt som du brukar när temperaturen passerat 25 grader. Kanske kan det till och med vara att föredra en plats i skuggan under de varmaste timmarna.

§§§

Den andra saken som är tydlig med veckans energi är känslan av balans. Att vara balanserad gör hela skillnaden i lägen då man blir triggad av något. Är man i balans så kan man lättare hantera en sådan situation och hålla sig lite distanserad så den här veckan är det mer troligt att vi tar jobbiga händelser med större ro. Vi har också jättefina relationsenergier den här veckan, så människor kommer generellt närma sig varandra och tycke kan uppstå på oväntad plats eller med oväntad person. Håll ögon och öron öppna om du söker efter kärleken, det kan vara nu det är din tur.

§§§

Veckans ”Pick a card” hade också jättefina budskap så missa inte den i slutet av videon, och om det är så att den är viktigast så är det bara att spola fram till slutet så hittar du den där den alltid brukar vara.

Tills nästa gång så hoppas jag ni alla mår gott och att ni får njuta av svalkande sommarbad i augustihettan.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂