Veckans Orakel v32 och Fullmåne i Vattumannen

Veckans Orakel v32 och Fullmåne i Vattumannen

augusti 2, 2020 0 av Ulrika Lembke

Photo by luizclas from Pexels

§§§

Idag när jag vaknade så kände jag mig lite nere. Det är inte ofta jag känner så på morgonen och jag förstod ju lite senare när jag piggnat till att det är det här fullmånen som jag känner av. Jag tänker inte skrämma upp er för det här är hur jag personligt blir påverkad just nu då det händer mycket i mitt liv som känns omtumlande. Det här är inte den generella känslan jag får med månen alls utan den kommer med ett helt nytt kapitel och större förändringar, kanske främst då det gäller karriär, ekonomi och hälsa.

§§§

I fullmåne videon är trädgårdsmästaren i full gång och klippa gräs och jag ber så mycket om ursäkt för detta. Jag brukar försöka att spela in mina videos de dagar han inte klipper men hans schema ser ut att ha ändrats. Men om vi bortser från det lilla irritationsmomentet så är det en väldigt positiv video så missa inte den!

§§§

Så till veckans orakel och de energier som vi möter just nu så kan det vara risk för stress då det är en väldigt energifylld vecka. Det är positiva och starka energier vi tar del av nu men ibland kan det bli lite för mycket av det goda så tänk lite på att finna balans om du känner dig ofokuserad eller överväldigad av allt du känner att du måste göra.

§§§

Så till sist vill jag bara påminna om att det självklart finns en pick a card i bägge videos och med det önskar jag er en fantastisk tid tills vi ses igen.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂