Veckans Orakel v31 2020

Veckans Orakel v31 2020

juli 28, 2020 0 av Ulrika Lembke

Det är knappt jag tror det är sant själv, men jag glömde helt att förbereda och lägga ut veckans orakel även fast den är inspelad sedan länge. Jag tror bestämt att jag är i stort behov av en riktig semester! För närvarande har jag en hel drös (närmare bestämt 13 stycken) valpar här hemma då båda mina hundar jag är fodervärd till fick valpar i Juni och nu ska de snart flytta iväg till sina nya hem och jag och barnen får pusta ut tills nästa gång. I nästa veckas orakel tror jag ni får en liten glimt av Dezzys små om jag inte missminner mig, så håll utkik om ni vill se nåt sött.

Så över till veckans energier som den här veckan känns väldigt glada. Kan hända att något oväntat händer nu eller kanske något du önskat äntligen händer. När jag sitter här och skriver så känner jag mig väldigt grundad och eftersom den här veckan redan har börjat så kan jag även tillägga att vad som än händer är grundat och balanserat. De förändringar som pågår eller är på gång är stora men väldigt bra. Det nya du går emot lovar mycket så låt inte gamla rädslor hålla dig tillbaka!

Jag hoppas att ni har lite överseende i mina videos då jag säger fel datum och veckonummer… jag är nog lite trött när jag spelar in 🙂 tills nästa vecka vill jag bara påminna om att fortsätta tro på och kämpa för det du vill ha i ditt liv ”where your mind goes, energy flows” så se till att tänka positivit!!

Må väl tills vi ses igen,

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂