Veckans Orakel v30 2020 och Nymåne i Kräftan

Veckans Orakel v30 2020 och Nymåne i Kräftan

juli 19, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

När vi blickar bakåt så kan vi se saker vi idag kan tycka att vi borde gjort annorlunda, kanske till och med saker vi önskar att vi aldrig gjort, och om vi kunde blicka framåt så skulle vi se saker vi kommer att göra som inte ger det resultat vi önskar och som senare kan tyckas som dåliga val, det är bara så det är. Allt i våra liv kommer till oss för att vi behöver lära oss något och när vi blickar bakåt så är det oftast väldigt lätt att se det, men faktum är att vi gör alltid det vi bör göra vid varje given stund för att vi behöver erfarenheten av den utgång det leder till, bra eller mindre bra. Exakt samma sak borde vi också se när vi tittar på människor i vår omgivning som gör ”fel” eller kanske i våra ögon rent idiotiska saker.

§§§

Vi är aldrig offer för några omständigheter, inte ens då vi till synes ”råkar ut för något/någon typ av orättvisa eller trauma. Allt det som sker är en del av vår personliga, gudomliga plan och frågan är om de personer som kommer till jorden för att statuera ett gott exempel verkligen är en starkare och mer utvecklad som själ än den som kommer för att visa oss vilken väg vi borde undvika. Det närmaste året tror jag vi kommer få se mer ”dåliga exempel” av människor i maktposition än någonsin förr. Detta av både män och kvinnor och det kommer vara till hjälp för oss att välja vilken person vi själva vill vara i framtiden och vilken väg vi därför bör följa. Det här är något som började redan våren 2019 men det jag ser är annorlunda nu om man jämför med 2019 är att vi mer och mer påvisas att vi ska lägga fokuset på oss själva framför det som pågår runt omkring oss.

§§§

Det är inte förrän i Januari 2021 som den här konjunktionen släpper greppet helt om oss och vi kan fullt ut använda oss av de lärdomar vi mött under den här tiden. Det har varit mycket fokus på makt under den här tiden och stora ledare runt om vår jord (kanske speciellt en) har visat oss ett mindre önskvärt sätt att tänka och agera på genom sitt ständiga fokus på ”vi och dem” och det är just det tänkandet som skapar motsättning och till slut krig och vem vet, kanske det faktiskt på grund av detta kommer ett nytt världskrig, det får ju tiden visa oss. Det som jag vill säga med detta är att jag vill att du ser vad det är du bidrar med här på jorden. Vad är det du sänder till din omgivning och var är det du har ditt fokus. Är ditt fokus på allt som är fel med vår värld eller är ditt fokus på allt det underbara fantastiska som livet ger dig?

§§§

Vad är det du ser när du tittar på världen? Det du ser är det som pågår i ditt inre. Ser du möjligheterna som andra människors felbedömningar ger dig. Tänker du att ”det där är ett bra exempel på att vara ett dåligt exempel när du ser någon göra något galet eller kan du bara se det galna personen gör? När någon omkring dig gör till synes ”dåliga val” så ger det dig möjligheten att se att du förhoppningsvis skulle välja annorlunda i en liknande situation. Den här Nymånen vi har den 20/7 ligger på 28 grader i Kräftan och 2+8 är en siffra som för mig symboliserar gemenskap och kraft och summan som blir 1 visar oss att det är så vi i framtiden når de bästa resultaten, det är så vi tillsammans kommer leda världen till en bättre plats att vara på. Vi lämnar fokus på ”vi och dem” och börjar tänka i form av OSS. Tillsammans skapar vi en värld där de framtida generationerna kan leva och frodas.

§§§

Vad jag pratar om i Veckans Orakel är dock något helt annat men då djävulen dyker upp bland korten så vi kommer på något sätt ändå i kontakt med makt, rädsla eller kontroll. Det är inte säkert att det är du personligen som är drabbad, det kan vara någon i din omgivning men ditt ansvar ligger i så fall i att inte låta dig dras in i onödiga debatter eller gräl. I nymåne-läggningen uppmanas vi att verkligen arbeta för det vi tror på och önskar ha i vårt liv och att vi tjänar på att göra saker tillsammans med andra precis som det står i kanaliseringen ovan.

§§§

Jag hoppas att ni blir hjälpta av det jag ser och att ni får ut det allra mesta av de möjligheter ni skapar själva och de ni erbjuds av andra. Kom ihåg att ingen av oss är ett offer för omständigheterna och vi påminns nu om att vi ska ta personligt ansvar i den här tiden av omstrukturering och förändring.

Må väl,

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂