Veckans Orakel v 29 2020

Veckans Orakel v 29 2020

juli 12, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Är det så att hela världen väntar därute men du än så länge har valt att stanna inne? Då är det dags nu att ge dig ut där i det okända för att få uppleva nya fantastiska saker med nya människor i nya omgivningar. Det kan vara så att du har olika valmöjligheter och det är svårt att välja det ena eller det andra, men jag föreslår att du väljer ändå och låter universum visa dig till rätta om det skulle vara fel, för fel kommer du aldrig hamna, det är något jag kan lova dig.

§§§

Det jag känner med veckans energier är att jag vill försäkra dig om att du är trygg. Det kan vara en stormig tid inombords eller i det yttre, men stormen kommer bedarra och du kommer se klarare då du släpper rädslan för att göra misstag och bejakar livet som det äventyr det är menat att det ska vara. När något/någon lämnar ditt liv, vare sig det är önskat eller inte så expanderar du. Kanske ser du till och med plötsligt hur du hållit dig själv tillbaka och att det som sker faktiskt ger dig mer än du förlorar. Just nu finns chansen att hitta en saknad pusselbit inom dig som du sökt länge efter och kanske tappat tron på att någonsin hitta.

§§§

Jag känner en värme med energierna nu. En djup och innerlig värme. Kanske är det någon runt dig som behöver din värme, eller så är det du som behöver den. Ring en vän om du inte vill vara ensam, men i ensamheten kan den här värmen också hitta dig. Känn efter vad du behöver just nu. Behöver du prata om det som händer i ditt liv, eller behöver du vara själv med dina tankar? Det spelar ingen roll vilket för det som är det viktiga är att du ger dig själv det du behöver.

§§§

En annan sak jag ser den här veckan är att du för första gången på länge höjer blicken och tittar mot framtiden. Kanske har du kämpat så med något att det upptagit hela tillvaron och om så är fallet så förändras det nu och plötsligt har livet ett större innehåll och med mer hopp än under hela första halvan av 2020. Det är som att universum vill att du ska se vad du kämpat för genom att visa dig var du är på väg. Se framåt och tro på det du ser!

§§§

Med solen på min kind önskar jag dig en underbar vecka.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂