Veckans Orakel v28 2020

Veckans Orakel v28 2020

juli 5, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

I den här videon uttrycker jag wow och herregud i mer än en mening för energierna är verkligen inte blyga den här veckan. Om vecka 27 var wow så vet jag inte vad den här veckan är faktiskt. Till alla som sitter fast vill jag säga att det är bara en tidsfråga innan allt lossnar. Det som sker nu och den närmaste tiden framåt leder dig till frihet och healing.

§§§

Det som är mest spännande är att något kan knacka på dörren och öppna upp för helt nya tankegångar och det känns uppiggande och inspirerande. Det är mest troligt att det kommer från en yttre källa, men självklart kan även en och annan idé komma från dig själv. Det finns ett par frågor jag tycker du ska ställa dig själv den här veckan och det är: -Är du den du vill vara? Lever du det liv du vill leva? Om du inte gör det så varför är det så? Vad håller dig tillbaka från att leva det liv du vill och vara den du verkligen vill vara?

§§§

Det kan hända att vi lever om och om igen och får en ny chans om vi inte tar tillvara den vi har nu på bästa sätt, men varför inte göra det mesta av det vi har här och nu? Ge dig själv tillåtelse att säga ja till livet och ja till de förslag som kommer din väg. Våga lite mer än vanligt och se ditt liv förändras mitt framför dina ögon. Säg till dig själv – Endast det bästa är gott nog för mig och lev därefter! Vill du veta vad jag såg mer så är du välkommen att titta på videon, om inte så hoppas jag att vi ses här igen nästa vecka.

Sommarkramar från Kappsta

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂