Fullmåne och Månförmörkelse 5/7 2020

Fullmåne och Månförmörkelse 5/7 2020

juli 2, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Den här Månförmörkelsen precis som alla andra ges vi möjligheten frigöra oss och släppa taget om det som håller oss tillbaka och fullborda det som behöver få ett avslut, men vi ges även möjlighet att kontrollen över vårt negativa tänkande och börja se möjligheter där vi idag bara ser hinder och får oss att sitta fast. Under det kommande halvåret kommer vi få se om vi manifesterar bra eller dåligt i våra liv, kan det vara så att orsaken till att vi ännu inte nått våra mål beror på oss själva och vår inställning till saker? Nu kommer vi inte undan. Vi kommer verkligen få se sanningen om våra tankar. Drömmer vi bara eller jobbar vi för det vi tror på?

§§§

Den här videon var väldigt informativ tycker jag. Tydliga och väldigt bra budskap för hur vi kan använda den här energin till vår fördel. Energierna är otroligt hjälpsamma både på relationsplan och vad det gäller ekonomi, hälsa och karriär, glöm bara inte bort att allt kanske inte kommer precis nu på sekunden, det är en förmörkelse och den följer oss fram till november då det är dags för en ny eklipssäsong och som vanligt avslutar jag videon med en pick a card för den som bara vill ha det.

§§§

Jag önskar er alla en fin och magisk fullmåne med allt vad det innebär och även en god natts sömn. 😉

//Ulrika

https://youtu.be/hSQKICc-8CU
Följ och gilla oss gärna 🙂